We hebben alleen het kleurenpallet wat veranderd

Woning - Juni 2018

Tine en haar partner Jelle zochten een huis voor twee. Niet al te groot en dicht bij hun werk. Ze vonden een Durabrik-woning in Linden en wonen er nu zes maanden. Ze zijn tevreden met hun huis en ook met de begeleiding die ze van Durabrik kregen.

Wat waren je eisen voor je nieuwe huis?

“We wilden eigenlijk in Keerbergen gaan wonen, maar de huizen daar waren boven ons budget. Toen lazen we dat Durabrik nieuwe woningen zou bouwen in Linden. Die locatie sprak ons meteen aan omdat ze dichter bij Leuven ligt waar we beiden werken. We zijn op de website gaan kijken en hebben contact opgenomen met Durabrik. Qua grootte bleken het huis en de tuin perfect voor ons en dus hebben we vrij snel beslist dat we daar wilden gaan wonen. Daarna was het wachten op de bouwvergunning voor de werken konden starten, maar die zijn heel vlot verlopen.”

Hoe was het contact met Durabrik?

“Heel goed. Van bij de eerste afspraak tot zelfs na onze verhuis waren de medewerkers van Durabrik heel behulpzaam. Tijdens de werken konden we altijd bij onze werfleider terecht en toen we al in ons huis woonden en er hier en daar nog kleine kinderziektes opdoken, deed hij er ook alles aan om die zo snel mogelijk op te lossen. Wat ik ook handig vond was het online klantenportaal. Daar kun je perfect stap voor stap volgen wat er in je huis gebeurt.”

Je mocht ook materialen gaan kiezen, hoe is dat gegaan?

“De leveranciers van de materialen liggen niet allemaal even dicht in de buurt, maar de mensen van de vloeren, de badkamer, de keuken en het sanitair hebben ons altijd goed geholpen.”

Wat vind je leuk aan je huis?

“Aan de buitenkant is het rustiek. Vanbinnen hebben we het vooral sober gehouden. De interieurstijl die Durabrik ons voorstelde konden we volledig aanpassen, maar we vonden hem heel mooi en hebben alleen het kleurenpallet wat veranderd naar lichtere kleuren. Voor het interieur hebben we ons vooral laten inspireren door de Scandinavische stijl. Onze living en keuken zijn heel gezellig met veel lichtinval. De tuin is dan weer niet al te groot, perfect zoals we het wensten.”

Zou je Durabrik aanraden aan vrienden die een huis zoeken?

“Absoluut, wij hebben er een positieve ervaring mee.”

Enkele sfeerbeelden

Meer klantenverhalen
Download gratis magazine

Ontdek ons Durabrik magazine

Boordevol weetjes, tips & tricks en verhalen van onze klanten.

Download gratis magazine