Een intensieve en klantgerichte samenwerking

Woning

Kirsten is enorm blij met haar nieuwe woning in Keerbergen en raadt iedereen een samenwerking met Durabrik aan.

Kristen is nog steeds enorm tevreden met haar nieuwe open woning in Keerbergen. Ze raadt iedereen aan om met Durabrik in zee te gaan. “Er wordt naar je wensen geluisterd, zodat je echt je droomwoning gerealiseerd ziet worden.” (video onderaan!)

Aangename contacten

Kristen: “Wat ik mij vooral herinner van de samenwerking met Durabrik is dat je met veel verschillende mensen in contact komt. In de verkoopfase, dan in de fase waarin je materialen moet kiezen…” Tijdens het volledige proces staan er heel wat medewerkers voor je klaar: de bouwadviseur, de projectleider, de interieuradviseur en de kwaliteitsmanager. Kristen: “Er was altijd een heel vlotte overdracht. We hoefden niet steeds opnieuw onze wensen uit te leggen, want iedereen met wie we spraken was goed op de hoogte. Iedere medewerker van Durabrik had ook dezelfde klantgerichtheid. Dat was een rode draad doorheen dat intensieve jaar dat we hebben samengewerkt.”

Belangrijke stap met Durabrik aan je zijde

De aankoop van een woning is een erg belangrijke beslissing. Het is een grote investering en de keuzes die je maakt, hebben heel wat invloed op je leven en je geluk. Durabrik zorgt voor een vlot verloop van de bouw en een resultaat op maat. Kristen beaamt dat: “Ik zou mensen zeker adviseren om met Durabrik samen te werken. Mensen die zelf al goed weten hoe ze willen wonen, kunnen terecht bij Durabrik omdat zij open staan voor jouw ideeën. Maar ook als je nog niet goed weet wat je precies wilt, ben je goed omringd door specialisten die je helpen om de juiste keuzes te maken. Er werken bij Durabrik professionele mensen, die hun job heel goed kennen en met heel gerichte oplossingen komen.”

Bekijk hieronder de videogetuigenis van Kirsten