Jouw grond verkopen

Ben je eigenaar van een grond of slooppand? Je eigendom aan Durabrik aanbieden, heeft heel wat voordelen. En bespaart jou alle kopzorgen. Durabrik is steeds op zoek naar eigendommen om zuiver aan te kopen of samen te ontwikkelen via een recht van opstal of ruil.Welke eigendom verkopen aan Durabrik?

Wij ontwikkelen bouwprojecten met meerdere huizen, appartementen of serviceflats. Daarom zoeken wij:

 • Bouwgronden van 3 tot 250 loten
 • Aan elkaar grenzende percelen bouwgrond van verschillende eigenaars
 • Leegstaande (fabrieks)panden die gesloopt mogen worden
 • Vervallen boerderijen

Ben je zelf eigenaar of ken je notarissen, landmeters, architecten, immokantoren of overheden met bouwgrond te koop, dan plannen wij graag een vrijblijvend gesprek.

Bekijk hier onze realisaties


Vijf goede redenen om de ontwikkeling van je grond aan Durabrik toe te vertrouwen

 

 1. Correcte prijs en vlotte verkoop
  We kennen de waarde van bouwgrond. Je krijgt dan ook een correcte prijs voor je eigendom. Dankzij onze relaties met de bevoegde overheden, notarissen, landmeters en andere betrokken partijen kan je de verkoop bovendien snel afhandelen.
   
 2. Raad en daad
  Ons team heeft heel wat ervaring met de ontwikkeling van gronden. We loodsen je door alle administratieve formaliteiten en je krijgt ook financieel, juridisch en technisch advies. Bij onverwachte of complexe situaties, zoals bodemverontreiniging of archeologisch onderzoek, kan je op onze expertise rekenen.
   
 3. Financiële zekerheid
  Je werkt met een solvabel en sterk bedrijf: je krijgt dus tijdig je geld en loopt geen risico’s.
   
 4. Professionele aanpak
  Een eigendom verkopen betekent een grote stap voor jou. Daar gaan wij respectvol mee om. Hoe? Door je degelijk te adviseren en de hele procedure correct en professioneel aan te pakken.
   
 5. Mooie toekomst voor je eigendom
  Je eigendom krijgt een mooie nieuwe invulling, met residenties die in harmonie zijn met de omgeving en een positieve uitstraling hebben op de buurt. Daar mag je als eigenaar best fier op zijn.

Laat jouw grond ook een mooie toekomst tegemoet gaan


Hoe gaan we te werk?

Om je eigendom succesvol te verzilveren, doorloop je met onze experts vier stappen.

 • Na een eerste gesprek bestuderen we uitgebreid de mogelijkheden van je eigendom. Alle stedenbouwkundige, technische en juridische opties worden bekeken. Zo maken we een correcte schatting van de waarde van je eigendom.
 • Zijn de resultaten van de studie positief, dan krijg je een voorstel voor een correcte prijs.
 • We stellen een duidelijke overeenkomst op en leggen die voor aan je notaris. Wanneer de overeenkomst getekend is, begint de ontwikkeling van de verkaveling.
 • Je blijft op de hoogte van de nieuwe bestemming van je voormalige eigendom. Het wordt een harmonieus nieuwbouwproject van Durabrik, met een creatieve en optimale invulling.

Ik wil mijn eigendom aanbieden


Graag meer info? Bekijk onze algemene voorwaardenprivacy en cookie policy