Beerzel - Biezenvelden

In Biezenvelden komen 10 hedendaagse gezinswoningen met een prima indeling en mooie lichte leefruimtes. Met comfortabele kamers, voldoende berging en een thuiswerkplek zijn deze huizen uitstekend geschikt voor gezinnen met of zonder kinderen.

Bijna-energieneutrale woningen Vaste prijs vanaf ondertekening overeenkomst Verwarming met warmtepomp


Sara Pollet

Sara Pollet

info@durabrik.be
0800 62 732

Rustig en landelijk wonen

Je woont in een rustige straat op fietsafstand van winkels en scholen. Je huis telt 3 tot 4 slaapkamers, heeft een handige berging naast de keuken en beschikt zelfs over een leuke thuiswerkplek. Zo lukt het je om thuis werk en privé mooi gescheiden te houden en aan de eettafel te genieten van gezellige momenten met je gezin.

Ontdek je huis


Volgende energietechnieken zijn inbegrepen

  • Zonnepanelen
  • Warmtepomp
  • Vloerverwarming
  • Perfecte buitenschilisolatie
  • Balansventilatie met warmterecuperatie

Hierdoor haalt je nieuwe thuis een E-peil van E10 of lager. Dit betekent grote besparingen op je energiefactuur én betere voorwaarden voor je lening.


De rustige omgeving en de mooie, lichte leefruimtes in de woningen vormen de grootste troeven van dit woonproject.

A2S Architecten


Bouw gerust, met een vaste prijs

Wie nu een woning bouwt of renoveert, kijkt tegen stijgende materiaalprijzen aan. Dat zal de komende tijd zo blijven. Dat betekent dat een huis bouwen uiteindelijk veel meer kan kosten dan je voorzien had. Niet bij Durabrik. We garanderen een prijsvastheid van alle woningen die we aanbieden. Je vraagt je misschien af hoe dat in zijn werk gaat? Op het moment dat je bij ons een overeenkomst tekent, staat alles daarin in detail beschreven. Je kent de plannen, de afwerking, de vooropgestelde timing en de prijs. Die prijs wordt dan verankerd. Ook al stijgen de materiaalprijzen verder tijdens de bouw van je nieuwbouwwoning. Je vastgelegde prijs verandert niet. Dat is echt zeer uitzonderlijk in de bouwsector. We willen dat je bij ons met een gerust hart je nieuwe thuis kan kopen.

 


Sara Pollet

Hebben we jouw interesse gewekt?