Nijlen - Zavelweg

Nijlen is de gezellige gemeente tussen Antwerpen en Hasselt die de perfecte locatie vormt voor je nieuwe thuis. Alles is dichtbij, maar tegelijk geniet je van een mooie natuurlijke leefomgeving. Het prachtige project De Zavel biedt voor ieder wat wils. Of je nu een klein of groot gezin hebt, jong of oud bent, dankzij de tien woningen en negen appartementen zit er gegarandeerd een warme thuis voor jou tussen.

Energiezuinige woning Gunstige mobi-score Mooie parktuin Vaste prijs vanaf ondertekening overeenkomst


Peter Patteet
Haaike Reygel

Haaike Reygel & Peter Patteet

info@durabrik.be
0800 62 732

Gezellig wonen op prachtige locatie in nieuw project De Zavel


Groene leefomgeving

Het groene binnenplein vormt de blikvanger van dit project. Je kijkt uit op grasland, wadi’s, hoge bomen en lage beplanting die rust en evenwicht brengen. Op de verkaveling is bovendien maximaal ingezet op voetgangers en fietsers. Auto’s worden zo veel mogelijk geweerd, zodat hier een veilige en kindvriendelijke leefomgeving gecreëerd wordt. Heb je een groot gezin? Dan kan je terecht in een van de tien woningen met minstens drie slaapkamers. Heeft jouw gezin genoeg aan minder slaapkamers? Dan zijn de appartementen met één of twee slaapkamers ideaal voor jou. Dankzij het diverse publiek kom je hier gegarandeerd terecht in een gezellige en levendige buurt.

Bekijk de appartementenBekijk de woningen


Energiebewust wonen

De inrichting van de woningen en appartementen speelt perfect in op de oriëntatie van de zon zodat je maximaal van gratis warmte en energie geniet, mede dankzij de zonnepanelen op je dak. Ook aan een zuinig waterverbruik is gedacht. Je beschikt over een eigen regenwaterput, waardoor je het regenwater hergebruikt voor bijvoorbeeld het toilet. Die is trouwens, net als de douche, waterbesparend. Tel daarbij de perfecte isolatie, het prima ventilatiesysteem en de vloerverwarming en je leeft energiebewust en duurzaam. In je nieuwe thuis ben je 100% klaar voor de toekomst.

Lees meer over onze energiezuinige manier van bouwen


Uitstekende centrale ligging

Verkaveling De Zavel heeft een uitstekende centrale ligging. Alles is vlakbij. Zo ook verschillende recreatiemogelijkheden zoals het zwembad, de sporthal en speeltuinen. Bovendien zijn er tal van leuke wandel- en fietsroutes in de natuur niet ver van je nieuwe woonst. De cultuur- en geschiedenisliefhebber zit hier trouwens ook op zijn plek. Er zijn tal van kastelen en historische monumenten in je nieuwe leefomgeving. Op zoek naar een leuke daguitstap in het weekend? Dan zijn Lier, Antwerpen en Hasselt alvast enkele uitstekende opties. Je rijdt al binnen de tien minuten de E313 op, zodat je op een halfuur in Antwerpen en op drie kwartier in Hasselt bent. De N13 brengt je dan weer op twintig minuten tot in Lier.

Ontdek de appartementenOntdek de woningen


Van het traditionele tweeoudergezin, eenouder- of samengesteld gezin tot senioren, alleenstaanden, starters en zelfs personen met een beperking of diverse sociale achtergrond. Iedereen vindt hier de thuis van zijn dromen.

Architect Koen Van Parys


Duurzame verplaatsingen centraal

Duurzame mobiliteit is de toekomst. En daar speelt project De Zavel mooi op in. Heb je de auto niet veel nodig? Dan is een deelwagen de ideale oplossing. Goed nieuws, want op de site is er een Cambio deelauto voorzien! In de ondergrondse parking van de appartementen komen ook de nodige voorzieningen om een eigen laadpaal voor je elektrische wagen te installeren. En ook het openbaar vervoer geeft je in Nijlen verschillende mogelijkheden om je te verplaatsen: het treinstation ligt op twee km van je nieuwe thuis en een bushalte op amper 750 meter. Maar eigenlijk is alles wat je nodig hebt, gewoon te voet of met de fiets te bereiken. Denk aan de bakker, winkel, apotheek of school.

Ons aanbod in

Nijlen - Zavelweg
Peter Patteet Haaike Reygel

Hebben we jouw interesse gewekt?

Ook interessant voor jou