Nijlen - Zavelweg

Nijlen is de gezellige gemeente die de perfecte locatie vormt voor je nieuwe thuis. Alles is dichtbij, maar tegelijk geniet je van een mooie natuurlijke leefomgeving door onder andere de prachtige binnentuin van het woonproject. Het prachtige project De Zavel biedt dan ook voor ieder wat wils. Of je nu een klein of groot gezin hebt, jong of oud bent, dankzij de combinatie van woningen en appartementen zit er gegarandeerd een warme thuis voor jou tussen. 

Het woongamma op deze aantrekkelijke site breidt verder uit. Vanaf nu kan je ook kiezen voor een hedendaagse halfopen bebouwing met zonnige tuin, 3 slaapkamers en een handige bergzolder. Wil je extra ruimte op zolder of een appartement met 1 of 2 slaapkamers? Ook dan vind je in De Zavel zeker je gading.

 

Bijna-energieneutrale woningen Mooie parktuin Vaste prijs vanaf ondertekening overeenkomstPeter Patteet
Haaike Reygel

Haaike Reygel & Peter Patteet

info@durabrik.be
0800 62 732

Volgende energietechnieken zijn inbegrepen (enkel woningen)

  • Warmtepomp
  • Zonnepanelen
  • Smart home systeem
  • Vloerverwarming
  • Perfecte buitenschilisolatie
  • Balansventilatie met warmterecuperatie

Door dit alles behaalt je nieuwe thuis een E-peil vanaf 5. Dit betekent niet enkel grote besparingen op je energiefactuur, maar ook 5 jaar geen onroerende voorheffing én betere voorwaarden voor je lening.

De besparing is afhankelijk van je eigen verbruikspatroon en fluctuaties van de energie en gasprijzen in de markt. 


Gezellig wonen op prachtige locatie in nieuw project De Zavel


Groene leefomgeving

Het groene binnenplein vormt de blikvanger van dit project. Je kijkt uit op grasland, wadi’s, hoge bomen en lage beplanting die rust en evenwicht brengen. Op de verkaveling is bovendien maximaal ingezet op voetgangers en fietsers. Auto’s worden zo veel mogelijk geweerd, zodat hier een veilige en kindvriendelijke leefomgeving gecreëerd wordt. Heb je een groot gezin? Dan kan je terecht in een van de woningen met minstens drie slaapkamers. Heeft jouw gezin genoeg aan minder slaapkamers? Dan zijn de appartementen met één of twee slaapkamers ideaal voor jou. Je komt hier gegarandeerd terecht in een gezellige en levendige buurt.

Bekijk de appartementenBekijk de woningen


Uitstekende centrale ligging

Verkaveling De Zavel heeft een uitstekende centrale ligging. Alles is vlakbij. Zo ook verschillende recreatiemogelijkheden zoals het zwembad, de sporthal en speeltuinen. Bovendien zijn er tal van leuke wandel- en fietsroutes in de natuur niet ver van je nieuwe woonst. De cultuur- en geschiedenisliefhebber zit hier trouwens ook op zijn plek. Er zijn tal van kastelen en historische monumenten in je nieuwe leefomgeving. Op zoek naar een leuke daguitstap in het weekend? Dan zijn Lier, Antwerpen en Hasselt alvast enkele uitstekende opties. Je rijdt al binnen de tien minuten de E313 op, zodat je op een halfuur in Antwerpen en op drie kwartier in Hasselt bent. De N13 brengt je dan weer op twintig minuten tot in Lier.

Ontdek de appartementenOntdek de woningen


De juiste oriëntatie is zeer belangrijk om optimaal van de gratis warmte en energie van de zon te profiteren.

Architect Koen Van Parys


Duurzame verplaatsingen centraal

Duurzame mobiliteit is de toekomst. En daar speelt project De Zavel mooi op in. Heb je de auto niet veel nodig? Dan is een deelwagen de ideale oplossing. Goed nieuws, want op de site is er een Cambio deelauto voorzien! In de ondergrondse parking van de appartementen komen ook de nodige voorzieningen om een eigen laadpaal voor je elektrische wagen te installeren. En ook het openbaar vervoer geeft je in Nijlen verschillende mogelijkheden om je te verplaatsen: het treinstation ligt op twee km van je nieuwe thuis en een bushalte op amper 750 meter. Maar eigenlijk is alles wat je nodig hebt, gewoon te voet of met de fiets te bereiken. Denk aan de bakker, winkel, apotheek of school.


Vaste prijs garantie

Bij Durabrik krijg je een unieke vaste-prijsgarantie. Zodra je de overeenkomst tekent, ligt de prijs vast en heb je geen last meer van stijgende materiaalprijzen. Zo kan je gerust bouwen en binnenkort in je nieuwbouw fors besparen op je energiefactuur.


Peter Patteet Haaike Reygel

Hebben we jouw interesse gewekt?