Wie is er allemaal betrokken bij het bouwproces?

Tijdens het bouwen van je nieuwe thuis zijn er verschillende mensen betrokken

Bij Durabrik kom jij als onze klant op de eerste plaats.

Wij streven ernaar dat het parcours naar de bouw van je nieuwe thuis zo vlot mogelijk verloopt.
De verschillende personen die betrokken zijn bij je bouwproces bouwen mee aan jouw woondroom.

De bouwadviseur beantwoordt al jouw vragen

Bij de aankoop van een nieuwe woning komt heel wat kijken en heb je wellicht heel wat vragen. De bouwadviseurs van Durabrik zijn er om al deze vragen voor jou te beantwoorden en je doorheen het aankoopproces te begeleiden. Samen met jou bekijkt hij of zij het verkavelingsplan, de plannen van de woning, het lastenboek en de gedetailleerde prijsberekening.

In het filmpje maak je kennis met Vincent, bouwadviseur bij Durabrik. Hij vertelt je alles over het eerste gesprek en hoe hij jou begeleidt naar de aankoop van jouw nieuwbouwwoning.


De projectleider staat aan jouw zijde 

Een projectleider is verantwoordelijk voor de volledige opvolging van de bouw van A tot Z. Ze staan in voor de nauwkeurige opvolging van de planning, de controle van de werf en de begeleiding van de klant. Ze hebben een grote variatie van het takenpakket en gaan om met verschillende mensen die betrokken zijn met de bouw van je nieuwe woning. Maar daarnaast staan zij vooral in om de klant begeleiden naar hun toekomstige thuis. 
De projectleider staat ook in voor de voorlopige oplevering en de definitieve oplevering van jouw nieuwe thuis. Tijdens je bouwtraject mag je natuurlijk op elk moment je bouwadviseur of projectleider aanspreken. 

Maak hiernaast kennis met Glenn, projectleider bij Durabrik


De interieuradviseur inspireert je 

Het interieur inrichten, dat vinden veel mensen het leukste aan bouwen. Heb je weinig inspiratie of net te veel? Weet je niet goed welke materialen mooi samen passen? Geen probleem, bij Durabrik krijg je hulp van een professionele interieuradviseur. Ze nodigt je uit voor een persoonlijk gesprek, luistert naar jouw ideeën en inspireert je zodat alle puzzelstukjes van je nieuwe huis mooi in elkaar passen. Je kan alles ontdekken over het interieur van onze nieuwbouwwoningen op onze interieurpagina.

In het  filmpje ontmoet je interieuradviseurs Zita en Sofie. Zij vertellen je hoe het interieuradvies verloopt!
Op onze kwaliteitsmanager kan je rekenen

Bouwen begint bij jouw dromen en eindigt met jouw tevredenheid. Om dat te bereiken, is het belangrijk dat onze processen efficiënt zijn en dat wij goed samenwerken, intern en extern met onze onderaannemers. Al deze aspecten evalueren en verbeteren we voortdurend. Een kwaliteitsmanager zorgt er dan voor dat jouw belangen steeds centraal staan in onze processen. Zij staat in voor het kwaliteitsbeleid en de opvolging ervan. Tijdens de bouw van jouw woning zal je met meerdere personen in contact komen zoals de bouwadviseur, interieuradviseur en de projectleider. Wij zien erop toe dat de onderlinge communicatie vlot verloopt zodat jouw woning voldoet aan jouw wensen. Om onze werking steeds te verbeteren bevragen wij jou op verschillende momenten tijdens je bouwtraject. En met die informatie gaan wij aan de slag. Onze klanten geven ons een aanbevelingsscore van meer dan 80%, maar wij streven naar 90%. Jij als klant bent de barometer van onze kwaliteit. 

Maak in de video hiernaast kennis met Anneleen, onze kwaliteitsmanager.


Let's keep in touch!

We vinden het belangrijk dat je je goed voelt bij elke stap in het bouwproces. Je kan daarom altijd terecht bij Durabrik. Dus bij de minste vraag of onzekerheid: blijf er niet mee zitten en geef ons een seintje via het contactformulier of op 09 280 60 60. Meer weten over onze medewerkers? Maak kennis met het Durabrik Team!

Het Durabrik Team