Bouwen begint bij mensen

Mogen we mee kleur geven aan je woondroom?  Een thuis maken voor mensen, dat is onze grootste passie. Het maakt ons blij als een woning echt jouw thuis wordt. Een thuis creëren gaat voor ons echter verder dan dat. Het betekent ook dat medewerkers helemaal hun draai kunnen vinden bij ons. Dat onderaannemers en leveranciers graag met ons samenwerken. En dat we ten slotte de maatschappij een beetje beter maken.
Voor ons is het zo klaar als een klontje: bouwen begint bij mensen, bouwen begint bij jou.

==1721==

1. Waarom kiezen voor Durabrik?

Een huis bouwen of appartement kopen is een van de belangrijkste beslissingen die je neemt. We beseffen dat het over grote investeringen gaat en dat je keuzes maakt die je geluk en je leven bepalen. We willen dat het bouwen vlot verloopt en dat je tevreden kan zijn over het resultaat. Daarom doen we je zeven heel concrete beloftes, waar we ons aan houden!

Ontdek onze 7 engagementen

2. Hoe verloopt het bouwproces?

Durabrik begeleidt je van A tot Z tijdens het bouwproces van jouw nieuwbouwwoning. Wij zorgen voor de opvolging van alle processen zodat je je geen zorgen hoeft te maken. Voor jouw gemak en gemoed kan je alles opvolgen via jouw persoonlijk klantenportaal.

Met onze handige Durabrik tijdlijn krijg je een perfect zicht op de stappen en de timings van jouw bouwproces. Op die manier kan je perfect volgen wat er wanneer gebeurt.
Het is geen eenvoudige zaak om een exacte termijn te geven voor het bouwen van een huis omdat er heel veel variabelen meetellen en andere zaken die niet voorzien waren. Dit brengt soms extra kosten met zich mee. Toch willen we je het zo duidelijk mogelijk maken! Er zijn een aantal gemiddelden die je een duidelijk beeld geven over de totale duurtijd van de bouw van een nieuwbouwwoning. Daarnaast begeleiden we je stap voor stap naar je nieuwe thuis.

Meer weten? Je vindt alle stappen naar je nieuwe thuis via onderstaande knop! Bovendien kan je er het gratis bouwboek downloaden.

Stap voor stap naar je nieuwe thuis

3. Wie is er allemaal betrokken?

Bij de bouw van je woning zijn er heel wat personen betrokken. Het bouwteam ontwikkelt een nieuw bouwproject en vormt de fundering van je toekomstige thuis. De bouwadviseur zorgt voor de belangrijke eerste stappen en informatie. Gedurende het hele bouwproces zal de projectleider aan jouw zijde staan.
In een latere fase wordt je ook voorgesteld aan de interieuradviseur. Zij luistert naar je wensen en geeft je interieuradvies zodat wij de woning van jouw dromen kunnen realiseren. Ook onze kwaliteitsmanager bewaakt de kwaliteit van jouw bouwproject. Hij staat in voor het kwaliteitsbeleid en de opvolging ervan maar ook om je te begeleiden naar je toekomstige thuis. 

Tijdens je bouwtraject mag je natuurlijk op elk moment je bouwadviseur of projectleider aanspreken. Via onderstaande knop vind je alles over de betrokken partijen tijdens jouw bouwproces.

Ontdek de verschillende personen 


4. Durabrik blijft bij je, ook na de oplevering

Als alle werken aan je woning zijn afgerond en je de facturen hebt betaald, dan krijg je de sleutels overhandigd. Op dat plezante moment – dat officieel de voorlopige oplevering heet – begint een garantieperiode van één jaar te lopen.
Alle onzichtbare gebreken die in dat jaar aan het licht komen, mag je ons melden. Als die punten binnen onze verantwoordelijkheid vallen, lossen we ze op. Eén jaar na de voorlopige oplevering vindt de definitieve oplevering plaats. Op dat moment moeten alle zichtbare en onzichtbare gebreken van je woning gemeld en opgelost zijn. Maar ook daarna kan je verder op Durabrik rekenen, want de definitieve oplevering betekent niet dat Durabrik je nu in de kou laat staan! Ontdek alles over de oplevering via onderstaande knop.

De oplevering

 

5. Van je (t)huis genieten en blijven genieten

Van je thuis genieten en blijven genieten, daar helpen we je graag bij. Ontdek onze tips voor regelmatig onderhoud en een jaarlijkse algemene controle. 
Lees ze aandachtig en hou ze zeker binnen handbereik. De meeste onderhoudsaanbevelingen kan je zelf uitvoeren, maar je kunt uiteraard ok beroep doen op een vakman. 
Zo ben je zeker dat je jaar na jaar kunt blijven genieten van je thuis.

Je vindt onze tips op onze onderhoudspagina op de onderstaande knop. Bovendien kan je er ons uitgebreid onderhoudsboek gratis downloaden. Een handige gids boordevol uitleg over het onderhoud van je nieuwe woning.

Ontdek de onderhoudstips


Onze klanten aan het woord

Laat je inspireren door de verhalen van onze klanten. Want zij zijn onze beste referenties.
Je hoort of leest het van hen hoe ze onze samenwerking hebben ervaren.
Kunnen ze jou overtuigen?

Lees hun verhalen