Woonwensen vervullen voor iedereen, dat is al meer dan vijftig jaar de ambitie van Durabrik

We anticiperen daarbij op nieuwe woonnoden van onze verschillende doelgroepen en ontwikkelen duurzame oplossingen. We weten als geen ander hoe belangrijk een eigen huis voor mensen is en welke standvastige investering het voor hen kan betekenen.


durabrik-aalst-jong-koppel

Bouwen begint bij mensen

De bouwsector is vaak hard en concurrentieel. Als tegengewicht plaatsen wij mensen centraal. Ze vormen het warme, kloppende hart van alles wat wij doen. Onze medewerkers bieden we een tweede thuis, waar ze zich welkom, veilig en gewaardeerd voelen. We willen dat ze zich bij ons kunnen ontwikkelen en groeien. Want medewerkers die zich voor 100% betrokken en thuis voelen, garanderen onze klanten de beste service en kwaliteit. En dat heeft een onmiskenbaar positieve impact op onze klantentevredenheid.

Lees hier meer over onze missie

Jouw thuis, onze passie

Een woning bouwen waar jij je echt thuis voelt? Met deze zeven concrete engagementen maken we er elke dag werk van.

Onze visie & filosofie


Onze nieuwbouwoplossingen voor jou

Durabrik omvat zoveel meer dan het realiseren van woonprojecten. Waar je ook naar op zoek bent, wij hebben de gepaste woonoplossing in huis.

koppel op werf in Niel

Woonprojecten op toplocaties

Durabrik ontwikkelt nieuwbouwprojecten op toplocaties met een hart voor mensen. Duurzame bouwoplossingen die perfect bij jouw leven passen.

Ontdek onze projecten


wij kopen jouw grond

Bouwgrond verkopen

Ben je eigenaar van een grond of slooppand? Je eigendom aan Durabrik aanbieden, heeft heel wat voordelen. En bespaart jou alle kopzorgen. 

ik wil mijn grond verkopen

 


Durabrik publieke samenwerkingen

DPS

Ben je op zoek naar een geschikte partner voor de realisatie van sociale huisvesting via CBO-procedure? Of heb je grond die je wil ontwikkelen als investering?

Ontdek onze troeven

rent to own durabrik

Rent To Own

Beschik je niet over een voldoende groot startbudget om je woondroom waar te maken? Dan is de Rent To Own-formule misschien iets voor jou.

Meer over Rent To Own


investeren in nieuwbouw

Investeringsprojecten

Nieuwbouwvastgoed is een interessante manier om uw investeringsportefeuille te diversifiëren. Met Durabrik Invest investeert u in alle gemoedsrust.

Bekijk de investeringsmogelijkhedenDurabrik & Camino, jouw Bouwpartner voor het leven

Durabrik is een onderdeel van de Camino-groep, een sterk en stabiel familiebedrijf bestaande uit een groep van bouwgerelateerde bedrijven met elk hun eigen expertise. We bundelen onze krachten en werken geregeld samen om zo de meest geschikte woonoplossing te vinden voor onze verschillende doelgroepen. Projectontwikkeling en dus woningbouw is een greep uit de activiteiten van Camino.

Maak kennis met Camino

energiezuinig wonen

Duurzaam bouwen, duurzaam wonen

Duurzaam bouwen is voor Durabrik al jarenlang een bewuste en vanzelfsprekende keuze. Het is namelijk onze trots als woningen heel lang meegaan en een thuis kunnen zijn voor opeenvolgende generaties. Daarom gebruiken we materialen van goede kwaliteit, die duurzaam zijn op korte en langere termijn.

We maakten een duidelijke ESG-strategie die gedragen wordt door de hele organisatie. Elk jaar werken we aan een aantal doelstellingen en projecten rond duurzame thema’s. Een concreet voorbeeld is de beslissing om fosielvrije verwarming te installeren in al onze woningen. Alle info hierover kan je lezen in ons ESG-rapport.

Ontdek hier hoe we energiezuinige bouwen


Het Durabrik team

Werken bij Durabrik

Durabrik biedt haar medewerkers een tweede thuis in een stabiele, mensgerichte onderneming. Mensen krijgen bij ons kansen, coaching en training om zich te ontwikkelen op persoonlijk vlak en om te groeien in hun job.

Meer over onze mensgerichte bedrijfscultuur


Sterke partners

Sterke partners

Samenwerken met de juiste partners is belangrijk om succesvol te zijn in de snel evoluerende bouwen vastgoedsector. Door duurzame relaties aan te gaan met professionele experten, onderaannemers en leveranciers kunnen we meer waarde creëren voor onze klanten. 

Bekijk ons partnernetwerkOnze realisaties

Wij schotelen je geen huis van dertien-in-een dozijn voor. Integendeel. Daarvoor is je woning te belangrijk! Ze wordt je thuis en bepaalt mee je geluk en je leven. Wat jij belangrijk vindt, wordt onze leidraad. We luisteren heel aandachtig naar jou om goed te begrijpen wat je nodig hebt. 

Durabrik kijkt terug op meer dan 50 jaar ervaring in bouw en ontwikkeling. Kijk eens mee naar een aantal van onze realisaties.

Ontdek onze realisaties