Durabrik bouwt een thuis voor jou

Sleutel-op-de-deur huizen en appartementen bouwen is wat wij doen. Met meer dan 50 jaar ervaring kennen wij de knepen van het vak als geen ander om jou te ontzorgen.

Een thuis maken voor mensen, dat is onze grootste passie. Het maakt ons blij als een woning echt jouw thuis wordt. Een thuis creëren gaat voor ons echter verder dan dat. Het betekent ook dat medewerkers helemaal hun draai kunnen vinden bij ons. Dat partners graag met ons samenwerken. En dat we ten slotte de maatschappij een beetje beter maken. Voor ons is het zo klaar als een klontje: bouwen begint bij mensen.

Jouw thuis, onze passie

Jouw thuis, onze passie

Een woning bouwen waar jij je echt thuis voelt? Met deze zeven concrete engagementen maken we er elke dag werk van.

Onze visie & filosofie

Het Durabrik team

Het Durabrik Team

Een bouwtraject en resultaat waar jij tevreden over bent? Onze 5 #ROSIE waarden inspireren ons. Daarnaast willen we ook een 2de thuis voor onze medewerkers zijn.

Ontmoet onze medewerkers

Goed doen voor mens en maatschappij

Goed doen voor mens en maatschappij

Het milieu respecteren en ook iets betekenen voor de maatschappij? Zo dragen we ons steentje bij aan duurzaamheid en dienstbaarheid.

Ons maatschappelijk engagement

Sterke partners

Sterke partners

Een vlot verloop van de bouwwerken? We werken goed samen met onze vertrouwde onderaannemers en leveranciers die kwaliteit even belangrijk vinden als wij. 

Bekijk ons partnernetwerk

Investeren in vastgoed en nieuwbouw

Investeren in nieuwbouw

Investeren in vastgoed levert je een mooi rendement op. De waarde ervan gaat op lange termijn in stijgende lijn. Je boekt dus een mooie meerwaarde op een huis of appartement.

Bekijk de investeringsmogelijkheden

Deel van Camino

Deel van Camino

Durabrik maakt deel uit van de Camino groep. Camino telt ondertussen twaalf bedrijven met één doel: het creëren van innovatieve woonoplossingen op maat van iedereen.

Maak kennis met Camino

Onze realisaties

Wij schotelen je geen huis van dertien-in-een dozijn voor. Integendeel. Daarvoor is je woning te belangrijk! Ze wordt je thuis en bepaalt mee je geluk en je leven. Wat jij belangrijk vindt, wordt onze leidraad. We luisteren heel aandachtig naar jou om goed te begrijpen wat je nodig hebt. 

Durabrik kijkt terug op meer dan 50 jaar ervaring in bouw en ontwikkeling. Kijk eens mee naar een aantal van onze realisaties.

Ontdek onze realisaties 


Blogartikels