Investeren in vastgoed,
dat is investeren in jouw toekomst.

Investeren in vastgoed, dat is investeren in jouw toekomst. En dat beseffen we bij Durabrik Invest goed. Met meer dan 50 jaar ervaring in residentieel vastgoed ontzorgen wij je maximaal. Wil je investeren in onroerend goed met een stabiel vastgoedrendement? We staan je via een gepersonaliseerde aanpak doorheen de volledige looptijd van je investering bij.Waarom investeren met Durabrik?

Denk je eraan om naast je eigen woning een vastgoedinvestering te doen of wens je jouw vastgoedportefeuille uit te breiden? Zowel de goede locatie, eigen inbreng, de kwaliteit van je vastgoed als de bijkomende kosten beïnvloeden het rendement van jouw investering. Vooral die kwaliteit en het gebrek aan kosten maakt investeren in nieuwbouw zo interessant.

Bovendien kiezen we bij Durabrik Invest bewust voor projecten met een strategische, goede locatie, energiezuinige bouw, onderhoudsvriendelijke structuur en bijbehorende parkeergelegenheid. Al deze troeven faciliteren het vinden van een huurder en zorgen ervoor dat jouw huurinkomsten optimaal blijven. Jouw vastgoedbelegging behaalt daardoor ook op lange termijn nog steeds een interessant rendement.

Over investeren met Durabrik

Een greep uit ons investeringsaanbod

Aankomende evenementen

Faqs


Op zoek naar een zorgeloze investering?

Contacteer ons vrijblijvend 09 240 80 90


Blogartikels