Investeren in vastgoed,
dat is investeren in uw toekomst.

En dat beseffen we bij Durabrik Invest goed. Met meer dan 50 jaar ervaring in residentieel vastgoed ontzorgen wij u maximaal via een gepersonaliseerde aanpak doorheen de volledige looptijd van uw investering.

Contacteer ons vrijblijvend Download mijn infogidsWaarom investeren in nieuwbouw?

Zowel de kwaliteit van uw vastgoed als de bijkomende kosten beïnvloeden het rendement van uw investering. Net dat maakt investeren in nieuwbouw zo interessant. Bovendien kiezen we bij Durabrik Invest bewust voor projecten met een strategische locatie, energiezuinige bouw, onderhoudsvriendelijke structuur en bijbehorende parkeergelegenheid. Al deze troeven faciliteren het vinden van een huurder en zorgen ervoor dat uw huurinkomsten optimaal blijven.

Ontdek onze investeringsprojecten

Ontdek het verhaal van Johan

Een greep uit onze investeringsaanbod


De voordelen van investeren met Durabrik Invest

> 50 jaar ervaring

Ontdek onze klantenverhalen

Ontzorging

Rentmeesterschap

Duurzaamheid

Meer over onze visie


Investeren in vastgoed is tastbaar en financieel interessant

Investeren in vastgoed heeft Luc Hofman met de paplepel meegekregen. Toen hij enkele jaren geleden besloot om meer nieuwbouw in zijn vastgoedportefeuille op te nemen, liet hij zes opbrengsteigendommen bouwen door Durabrik. Er was meteen een klik en die is er zes bouwwerven later nog altijd. Een volgend project staat intussen in de steigers

Lees het hele verhaal van Luc

Aankomende infosessies


Vragen over Investeren


Op zoek naar een zorgeloze investering?

Contacteer ons vrijblijvend 0478 55 41 75


Blogartikels