Investeren in vastgoed,
dat is investeren in uw toekomst.

Investeren in vastgoed, dat is investeren in uw toekomst. En dat beseffen we bij Durabrik Invest goed. Met meer dan 50 jaar ervaring in residentieel vastgoed ontzorgen wij u maximaal. Wilt u investeren in onroerend goed met een stabiel vastgoedrendement? We staan u via een gepersonaliseerde aanpak doorheen de volledige looptijd van uw investering bij.

Contacteer ons vrijblijvend Download mijn infogidsWaarom investeren in nieuwbouw?

Denkt u eraan om naast uw eigen woning een vastgoedinvestering te doen of wenst u uw vastgoedportefeuille uit te breiden? Zowel de goede locatie, uw eigen inbreng, de kwaliteit van uw vastgoed als de bijkomende kosten beïnvloeden het rendement van uw investering. Vooral die kwaliteit en het gebrek aan kosten maakt investeren in nieuwbouw zo interessant.

Bovendien kiezen we bij Durabrik Invest bewust voor projecten met een strategische, goede locatie, energiezuinige bouw, onderhoudsvriendelijke structuur en bijbehorende parkeergelegenheid. Al deze troeven faciliteren het vinden van een huurder en zorgen ervoor dat uw huurinkomsten optimaal blijven. Uw vastgoedbelegging behaalt daardoor ook op lange termijn nog steeds een interessant rendement.

5 goede redenen om te investeren in nieuwbouw

Een greep uit ons investeringsaanbod


De voordelen van investeren met Durabrik Invest


> 50 jaar ervaring

Bouw op meer dan 50 jaar ervaring in duurzame nieuwbouw voor particulier verhuur. Met persoonlijke begeleiding en deskundig advies op maat van élke investeerder maken we samen van uw belegging een succes.

100% ontzorgd

Durabrik Invest helpt u zorgeloos investeren in vastgoed. We nemen alle praktische aspecten op ons zodat u optimaal geniet van uw rendement. Indien gewenst kan u ook het verhuurproces uitbesteden.

Voor mensen

Bij Durabrik Invest anticiperen we op de woonnoden van de huurder van (over)morgen. Daarom helpen we u investeren in duurzaam vastgoed op zorgvuldig geselecteerde locaties. Ook voor ontwikkelingen op uw eigen bouwgrond en renovaties zijn we uw geknipte partner.

Duurzaam

Duurzaamheid vormt het kloppende hart van wat we doen. U gaat in zee met een B Corp-gecertificeerde partner die investeert in de toekomst van maatschappij en mensen.


Investeren in vastgoed is tastbaar en financieel interessant

Investeren in vastgoed heeft Luc Hofman met de paplepel meegekregen. Toen hij enkele jaren geleden besloot om meer nieuwbouw in zijn vastgoedportefeuille op te nemen, liet hij zes opbrengsteigendommen bouwen door Durabrik. Er was meteen een klik en die is er zes bouwwerven later nog altijd. Een volgend project staat intussen in de steigers

Lees het hele verhaal van Luc

Vragen over Investeren


Op zoek naar een zorgeloze investering?

Contacteer ons vrijblijvend 0800 62 732


Blogartikels