Durabrik Publieke Samenwerkingen

Durabrik Publieke Samenwerkingen of kortweg DPS is partner van woonmaatschappijen, stedelijke ontwikkelingsbedrijven, openbare besturen, vzw’s, coöperaties, sociale ondernemingen en vastgoedinvesteerders. Als klasse 8-aannemer engageren we ons in (complexere) projecten waarin we onze waarde substantieel kunnen tonen. Zo denken we mee met onze opdrachtgevers en reiken we hen oplossingen aan waar zij zelf misschien nog niet bij hadden stilgestaan.


dps-boortmeerbeek

Het doel van DPS

Ons doel is altijd om meerwaarde te bieden, uiteraard op het vlak van betaalbaarheid, maar meer nog via actieve kennisdeling over duurzaamheid, circulariteit en innovatie. Wie een volwaardige partner zoekt voor zijn project, vindt bij ons vakkennis en kwaliteit, een uitgebreid en betrouwbaar netwerk van onderaannemers en een divers projectteam dat van vele markten thuis is. Ook een menselijke aanpak vinden wij belangrijk. We gaan liever in dialoog dan in discussie met onze opdrachtgevers, zodat wij eventuele problemen en bekommernissen zo snel mogelijk kunnen aanpakken en tot de beste oplossingen kunnen komen.


Onze vakgebieden

 

Sociale woningbouw

Dankzij onze ervaring met onder meer het integreren van sociale woningbouw in gevarieerde leefomgevingen, kunnen wij woonmaatschappijen maximaal ondersteunen in het behalen van hun doelstellingen op vlak van inclusieve, kwalitatieve en duurzame huisvestingsoplossingen.

Zorggerelateerd vastgoed

DPS is erg vertrouwd met de structuur en werking van sociale ondernemingen. Daardoor kunnen we hen maximaal ontzorgen bij alles wat te maken heeft met het ontwerp en de bouw van maatschappelijk verantwoorde huisvesting.

Publiek vastgoed

DPS is totaalaannemer voor het ontwerpen en bouwen van publieke gebouwen zoals dienstencentra, jeugdhuizen, sportinfrastructuur, ateliers, crèches en schoolgebouwen. In functie van de doelstellingen en het eisenpakket bepalen we de afwerkingsgraad, uitvoeringsmethodiek, kostprijs en planning.

Investeringsvastgoed

DPS helpt het potentieel van een bouwgrond of slooppand te vertalen in rendement. Op de grond en met de middelen van onze opdrachtgever bouwen we de opbrengsteigendom die hij voor ogen heeft. Samen ontwikkelen we het concept dat het gewenste rendement oplevert en we ontwikkelen het van a tot z.