Wij gaan voor kwaliteit en kiezen daarvoor de juiste partners

Naast onze eigen 90 arbeiders, hebben we een 250tal vaste onderaannemers en leveranciers. Zij bouwen onder begeleiding van onze projectleiding, jouw thuis.
Waarom werken we bij Durabrik graag met vertrouwde partners? Net zoals jij graag naar je vertrouwde restaurant gaat of je in je favoriete winkel gaat shoppen, kiezen wij voor onze vaste partners. Je weet wat je er van kan verwachten.

Hoe streven we kwaliteit na?

We streven naar een samenwerking op lange termijn. Naast een correcte prijs zoeken wij naar onderaannemers en leveranciers die mee onze Durabrik waarden uitdragen.
Sinds 2016 is er bij Durabrik een relatiebeheerder aan de slag. Ze zorgt voor een goede relatie tussen Durabrik en de onderaannemers en leveranciers, alsof het onze eigen medewerkers zijn.

Feedback

Dankzij een jaarlijkse evaluatie in beide richtingen krijgen zowel wij als onze partners een duidelijk inzicht in de samenwerking. We vragen onze partners hoe zij de samenwerking met onze projectleiders ervaren, hoe de planning verloopt en of ze voldoende op de hoogte zijn van wat er leeft binnen Durabrik. Bovendien zorgt het dagelijks contact met de projectleider op de werf ervoor dat eventuele problemen snel aangepakt worden. Onze projectleiders beoordelen in de jaarlijkse evaluatie de kwaliteit van het geleverde werk, de veiligheid en orde en netheid op de werf. We belonen de goede samenwerking jaarlijks met een leuke incentive.

Kwaliteit bewaken

We organiseren regelmatig verschillende infomomenten voor onze partners. Dit zijn zowel jobspecifieke infomomenten (vb elektriciteit, luchtdichtheid) als algemene sessies (vb nieuwe wetgeving in de bouw, klantgericht werken). Op die manier waken we samen over de kwaliteit.


Durabrik-partnergids

Hieronder een greep uit ons partnernetwerk

 

AEG
Bulex
Desco
Isolteam
Nordex Binnendeuren
Proximus
Reproduct
Torck exterieur
Verona pro ramen
Wienerberger
BMI Monier
Govaere

Wil je graag met ons bouwen?

Op onze website vind je ons volledige aanbod. We bouwen woningen en appartementen in verschillende regio's van België.

bekijk hier ons aanbod