Interieur

Het interieur inrichten, dat vinden veel mensen het leukste aan bouwen. Heb je weinig inspiratie of net te veel? Weet je niet goed welke materialen mooi samen passen? Geen probleem, bij Durabrik krijg je hulp van een professionele interieuradviseur.

Interieurtest

1. Ontdek je eigen stijl!

Heb je nog geen idee wat je stijl is of hoe je je woning juist wilt inrichten? We lichten voor jou 3 verschillende interieurstijlen uit: landelijk, modern en vintage-retro. Ontdek je je eigen stijl liever aan de hand van een aantal vragen? Doe dan onze interieurtest.


 Doe de interieurtest!

 

2. Jouw afspraak met de interieuradviseur


Je interieuradviseur zal je uitnodigingen voor een afspraak waar je enkele vragen mag verwachten. Ze luistert naar jouw ideeën en inspireert je zodat alle puzzelstukjes van je nieuwe huis mooi in elkaar passen. Om dat gesprek zo vlot mogelijke te laten verlopen, hebben we een handige vragenlijst voor je samengesteld. Neem even de tijd om deze te doorlopen vooraleer je bij onze adviseur langs gaat. Deze vragenlijst laat je nadenken over een aantal belangrijke keuzes waaraan je misschien niet spontaan zelf zou denken. We geven je ook wat fotomateriaal ter inspiratie. De afspraak met jouw interieuradviseur gaat door in een van onze kijkwoningen of -appartementen, of in ons hoofdkantoor in Drongen. 

Ben je benieuwd hoe jouw afspraak met één van onze interieuradviseurs zal verlopen? Klik op de onderstaande knop!

Je afspraak met de interieuradviseur


3. Respect voor jouw budget

Respect voor jouw budget is één van de dingen die we jou beloven als je met ons een woning bouwt. Want we beseffen: bouwen is een investering in jouw toekomst. En daar springen wij heel zorgvuldig mee om.

Als het over de prijs van je woning gaat, kom je bij Durabrik niet voor verrassingen te staan. We geven je duidelijkheid vanaf het begin. Ons ontwerpteam heeft alle materialen geselecteerd en beschreven in een gedetailleerd lastenboek dat we samen overlopen. Zo weet je precies waar je aan toe bent.  

Vanaf het moment dat wij je woning beginnen bouwen, kan jij online meevolgen wat er gebeurt in je eigen klantenportaal. Daar vind je ook alles wat met je budget te maken heeft.

Meer weten over het budget van je nieuwbouwwoning? ontdek het via de onderstaande knop!

Het totaalbudget van jouw nieuwbouw


4. Wij gaan voor kwaliteit en kiezen daarvoor de juiste partners

Bij Durabrik gaan we langdurige samenwerkingen aan, met partners waarvan we verzekerd zijn van de kwaliteit. Het advies en de begeleiding die je erbij krijgt, zijn altijd professioneel. Onze materialen en bouwprocessen zijn gebouwd voor de toekomst!

We streven naar een samenwerking op lange termijn. Naast een correcte prijs zoeken wij naar onderaannemers en leveranciers die mee onze Durabrik waarden uitdragen.

Daarnaast krijgen wij en onze partners een duidelijk inzicht in de samenwerkingen dankzij jaarlijkse evaluaties en feedbackmomenten. Ten slotte organiseren we regelmatig infomomenten voor onze partners.

Ontdek meer via onderstaande knop!

Samenwerking met kwalitatieve leveranciers

 


5. Waar kan je op letten bij de inrichting van je woning?

Het inrichten van een nieuwe woning vinden de meeste mensen leuk, maar toch blijkt het soms moeilijker dan het lijkt. We zien dan ook regelmatig interieurfouten terugkeren. Lees hier hoe je ze vermijdt. Op onze blog kan je allerlei tips & tricks terugvinden over de inrichting van je woning. Hou deze pagina zeker in de gaten want we voegen regelmatig nieuwe blogs met handige tips toe!

Ontdek onze tips & tricks


Heb je nog vragen rond interieuradvies?

Aarzel dan niet telefonisch contact op te nemen of ons contactformulier in te vullen via onderstaande knop. 

Naar contactformulier