Interieuradvies

Hoe gaat dat precies?

Het  bepalen van een interieur stijl, het algehele inrichten van je lege kamer, dat vinden veel mensen het leukste aan bouwen. Heb je weinig inspiratie of net te veel? Weet je niet goed welke materialen mooi samen passen? Geen probleem, bij Durabrik krijg je hulp van een professionele interieuradviseur om uiteindelijk het nieuwbouw interieur van je dromen te kiezen. Ze luistert naar jouw ideeën en inspireert je zodat alle puzzelstukjes van je nieuwe huis mooi in elkaar passen.


Stap 1: inspiratie opdoen

Je interieuradviseur zal je uitnodigingen voor een afspraak waar je enkele vragen mag verwachten. Wil je een strak of een landelijk interieur? Komen er in je badkamer één of twee lavabo’s? Heb je in de living ruimte nodig voor een hoeksalon? Je vindt deze vragen in je klantenportaal. Denk er al even over na en doe inspiratie op in onze kijkwoningen. Ook op je klantenportaal, bij interieuradvies, kan je de mosterd halen. Je vindt er een interieurgids en Pinterest-boards boordevol ideeën voor je nieuwe interieur. 

 

Stap 2: kiezen bij onze leveranciers

Je wordt uitgenodigd bij onze keuken-, badkamer-, vloer- en binnendeurleveranciers om je afwerkingsmaterialen te kiezen. Zij hebben een ruim assortiment in hun toonzaal en begeleiden je met raad en daad.


Stap 3: alle puzzelstukjes bij elkaar tijdens je afspraak

Dan volgt het gesprek met je interieuradviseur in ons hoofdkantoor in Drongen of in een kijkwoning of -appartement. Deze plek is op zich al een bron van inspiratie, maar breng gerust ook je eigen Pinterest-boards, foto’s en staaltjes mee. Maak je geen zorgen als nog niet alles glashelder in je hoofd zit, jouw interieuradviseur overloopt elk detail. 
Heel concreet bespreekt ze met jou elke ruimte en neemt ze bijvoorbeeld de lichtpunten en de draairichting van de deuren onder de loep. Welke sanitaire toestellen wil je op regenwater aansluiten? Hoe moet je trap eruit zien? De interieuradviseur kijkt of je keuzes wel mooi samen passen en of alles klopt in de sfeer die je voor je interieur voor ogen hebt. Ze bespreekt ook de offertes van onze leveranciers met jou. 
We maken voor deze afspraak graag voldoende tijd om alles grondig door te nemen. Trek er dus zeker drie tot vier uren voor uit.

 

Stap 4: alles op je klantenportaal

Na je gesprek zijn al jouw interieurkeuzes zichtbaar in je klantenportaal. Je kan er ook de offertes van de leveranciers goedkeuren. Heel handig om het overzicht te houden.
 


Wil je nog meer informatie rond het interieur van je woning? 

We tonen je graag wat je allemaal zelf kan kiezen bij een woning van Durabrik en stellen je voor aan onze partners.  

Naar de interieurpagina