Zit je te popelen om je nieuwe thuis in te richten? 

We geven je graag een duwtje in de rug!

Welke interieurstijl past bij jou?

Je woning inrichten begint bij het bepalen van je eigen stijl. Maar hoe weet je welke interieurstijl het best bij je past? Doe de test en kom te weten of jij je woning best in een landelijk, strak-modern of vintage-retro kleedje steekt.

Doe de test!


Drie grote interieurstijlen uitgelicht

 

Landelijk

De natuurlijke materialen in een landelijk interieur zorgen voor rust en gezelligheid. Wie denkt dat een landelijke inrichting gelijk is aan beige en hout, heeft het mis. Door verschillende materialen en kleuren harmonieus met elkaar te combineren, creëer je een warm en tegelijk speels interieur waarin jij je volledig thuis kan voelen.  

Kenmerken van een landelijke stijl


Strak-modern

In een strak-modern interieur spelen grote vlakken, neutrale kleuren en industriële materialen de hoofdrol. Less is more in dit type interieur. Kies echter enkele unieke eyecatchers zoals een opvallende accentkleur of originele sfeerverlichting om je interieur extra cachet en persoonlijkheid te geven. Ga voor strakke lijnen en voor industriële materialen. 

Kenmerken van een moderne stijl

 


Vintage-retro

In een interieur met – soms letterlijk – een hoekje af voel jij je helemaal thuis. Neem gerust eens een kijkje op de zolder van oma of in de rekken van de tweedehandswinkel. Je vindt er wellicht echte pareltjes die je interieur compleet maken. De laatste trends voor de vintage-retro stijl? Een terrazzo vloer of werkblad is tegenwoordig helemaal in.

Kenmerken van een vintage-retro stijl


Interieuradvies nodig?

Als je met Durabrik in zee gaat, begeleidt een van onze interieuradviseurs je bij het maken van de juiste keuzes. Ze luistert naar jouw ideeën en inspireert je zodat alle puzzelstukjes van je nieuwe huis mooi in elkaar passen. Hoe je jezelf kan voorbereiden op dat gesprek? Interieuradviseurs Zita en Sofie leggen het je uit.

De afspraak met de interieuradviseur


Hieronder inspireren we je graag verder met interieurtips

De 5 meest gemaakte interieurfouten

Sta je te popelen om je huis in te richten? Dan hebben we hier enkele tips om het misschien net iets anders aan te pakken dan in je hoofd.

Meer interieurtips


Hoe creëer je een kinderparadijs?

Lees hier hoe je een kinderkamer mooi en tegelijk praktisch kan inrichten. Zo is maak je niet alleen je kleine sloeber blij, maar ook jezelf.

Laat je inspireren


Haal kleur in huis

Heb je geen zin of heb je niet het budget om je huis te (laten) schilderen? Je kan ook kleur in huis halen met accessoires. 

Vertel me er alles over