Keerbergen - Broekelei


8 nieuwe BEN-woningen te koop in Keerbergen

Vlak bij de dorpskern van Keerbergen komen binnenkort 8 moderne halfopen woningen te koop met een bijzonder laag energieverbruik.

Fietsvriendelijke ligging

Het voordeel van in de Broekelei zo vlak bij het centrum te wonen, is dat je overal vlot met de fiets naartoe kan. De regio leent zich trouwens ook tot mooie fietstochten in de natuur. Er is daarnaast een goed aanbod aan openbaar vervoer en met de auto sta je op een halfuurtje in Mechelen of Leuven.

Rustige straat

Het straatje voor je huis loopt dood. Doordat er weinig auto’s komen ingereden, is het er rustig wonen en kunnen kinderen er in een veilige omgeving met hun fietsje of skateboard op straat spelen.

Besparen op je energiefactuur

Je nieuwbouwwoning helpt je besparen op je energiefactuur. Zonnepanelen en een warmtepomp zijn sowieso voorzien en dankzij het gunstige energiepeil krijg jij betere voorwaarden voor je lening.

 

Schrijf je in op de voorverkoop en ontvang als eerste de prijzen en brochure

Door je in te schrijven maak je als eerste kennis met dit woonproject. Zo bezorgt onze bouwadviseur jou de prijzen en projectbrochure van zodra de voorverkoop start. Bovendien blijf je ook op de hoogte van de verdere vooruitgang van dit project.

* Onder voorbehoud van wijzigingen.

 

Schrijf je in
Haaike Reygel

Haaike Reygel

info@durabrik.be
0800 62 732