Herenthout - Mikhoeve

In een nieuw aangelegd doodlopend straatje vlak bij het centrum van Herenthout komen 8 klassieke en 1 moderne woningen. De open en halfopen huizen zijn slim en praktisch ingericht, zodat er geen ruimte verloren gaat. Alles wat een modern gezin nodig heeft, vind je hier terug.

 

Bijna-energieneutrale woningen Vaste prijs vanaf ondertekening overeenkomst Verwarming met warmtepomp


Peter Patteet

Peter Patteet

info@durabrik.be
0800 62 732

durabrik-herenthout-lot10-13

Een thuis op maat van je gezin

De acht traditionele woningen hebben drie slaapkamers en een ruime zolder die je kan inrichten naargelang de noden van je gezin. Wil jij een speelkamer, xl-dressing of fitnessruimte? Het kan allemaal. De moderne woning heeft dan weer een vierde slaapkamer op het gelijkvloers. De huizen baden in het natuurlijk licht en worden voorzien van de nieuwste energietechnieken. Hier ben je helemaal klaar voor de toekomst.

Maak kennis met je woning


durabrik-herenthout-lot14

Energiezuinig wonen

Je nieuwbouwwoning heeft alles in huis voor een laag energieverbruik:

  • Zonnepanelen
  • Vloerverwarming
  • Warmtepomp
  • Perfecte buitenschilisolatie
  • Balansventilatie met warmterecuperatie
  • Smart home-systeem

Je nieuwe thuis behaalt zo een E-peil van E10. Dat betekent niet enkel grote besparingen op je energiefactuur maar ook betere voorwaarden voor je lening.


Bouw gerust, met een vaste prijs

De prijs van je woning ligt vast zodra je de koopovereenkomst tekent. Zelfs als de materialen duurder worden tijdens de bouw, betaal je geen eurocent meer. Durabrik is een van de weinige bouwbedrijven die je deze garantie biedt.


Peter Patteet

Hebben we jouw interesse gewekt?