Herenthout - Mikhoeve


Durabrik plant in Herenthout de bouw van 9 nieuwe gezinswoningen. De huizen in een doorlopend zijstraatje van Mikhoeve zijn rustig gelegen, vlot bereikbaar en uitermate energiezuinig. Mis dit kleinschalige woonproject niet als je op zoek bent naar een nieuwbouw in Herenthout. Benieuwd naar dit woonproject?

Schrijf je in op de nieuwsbrief en krijg de komende maanden als eerste via e-mail:

  • Meer info over de verkaveling
  • De eerste beelden
  • De datum waarop deze woningen in verkoop komen
  • De prijslijst en de brochure
Schrijf je in
Haaike Reygel

Haaike Reygel

info@durabrik.be
0800 62 732

Rust en ontspanning in eigen streek

In de vallei van de Grote Nete en de Wimp kan je heerlijk wandelen en fietsen langs velden, kapelletjes en eeuwenoude herbergen. Het is een feeëriek decor voor wie graag vlak bij huis tot rust komt in de natuur. Hou je van sporten, dan vind je in de buurt een ruim aanbod gaande van basket en skaten tot minigolf en atletiek. Op een warme zomerdag kan je ook heerlijk kanoën of kajakken op de Nete.

9 comfortabele nieuwbouwwoningen

Je rijdt de site binnen via Mikhoeve en belandt in een rustige, kindvriendelijke buurt met alleen plaatselijk verkeer. In dit gezellige woonproject bouwen we binnenkort 9 nieuwe bebouwingen met een carport en een tuintje dat weinig onderhoud vraagt en je toch een gezellige buitenplek biedt.

Lage energiefactuur

Met een nieuwbouw op deze site kan je tot 74% besparen op je energiefactuur. Alle moderne technieken zoals zonnepanelen, warmtepomp en smart home-systeem zorgen ervoor dat je woning E10 of lager haalt en daarmee beter scoort dan een doorsnee nieuwbouw. Je betaalt hierdoor ook vijf jaar lang geen onroerende voorheffing.

 

*Onder voorbehoud van wijzigingen