Brecht - Koningsstoel

In een rustige buurt op fietsafstand van Sint-Lenaarts en Brecht komen 20 energiezuinige woningen met een hedendaagse stijl. Met een E-peil lager dan 10, Open of halfopen bebouwing, compacte of grotere tuin en tot vijf slaapkamers, op deze site kan het allemaal! En dit alles vlak bij de E19! Iedereen vindt hier dus ongetwijfeld zijn nieuwe thuis.

Bijna-energieneutrale woningen Vaste prijs vanaf ondertekening overeenkomst Verwarming met warmtepomp


Peter Patteet

Peter Patteet

info@durabrik.be
0800 62 732

Een scala aan mogelijkheden

De woningen hebben een strakke architectuur, maar tegelijk stralen ze door de warme gevelkleur ook veel gezelligheid uit. Er zijn tot vijf slaapkamers mogelijk en er is ruimte voor nog meer opties specifiek op maat van jouw gezin. Denk aan een dressing, bureau of mancave, waarom niet? Benieuwd naar alle variaties. Lees er alles over in de brochure.

 


Volgende energietechnieken zijn inbegrepen

  • Warmtepomp
  • Zonnepanelen
  • Smart home systeem
  • Vloerverwarming
  • Perfecte buitenschilisolatie
  • Balansventilatie met warmterecuperatie

Door dit alles behaalt je nieuwe thuis een E-peil lager dan 10. Dit betekent niet enkel grote besparingen op je energiefactuur, maar ook 5 jaar geen onroerende voorheffing én betere voorwaarden voor je lening.

De besparing is afhankelijk van je eigen verbruikspatroon en fluctuaties van de energie en gasprijzen in de markt. 


We kozen resoluut voor doorgedreven isolatie en vernieuwende technieken.

Sophie Joossens, Styfhals architecten


Bouw gerust, met een vaste prijs

Wie nu een woning bouwt of renoveert kijkt tegen stijgende materiaalprijzen aan. Dat zal de komende tijd zo blijven. Dat betekent dat een huis bouwen uiteindelijk veel meer kan kosten dan je voorzien had. Niet bij Durabrik. We garanderen een prijsvastheid van alle huizen die we aanbieden. Je vraagt je misschien af hoe dat in zijn werk gaat? Op het moment dat je bij ons een overeenkomst tekent staat alles daarin in detail beschreven. Je kent de plannen, de afwerking, de vooropgestelde timing en de prijs. Die prijs wordt dan verankerd. Ook al stijgen de materiaalprijzen verder tijdens de bouw van je nieuwbouwwoning. Je vastgelegde prijs verandert niet. Dat is echt zeer uitzonderlijk in de bouwsector.

We willen dat je bij ons met een gerust hart je nieuwe thuis kan kopen.


Peter Patteet

Hebben we jouw interesse gewekt?