Brecht - Koningsstoel


Nieuwbouw in Brecht aan Koningsstoel-Heiken

Dit najaar te koop in Brecht: 24 hedendaagse gezinswoningen met een bijzonder laag energieverbruik. Deze huizen komen in een knusse, groene straat met wadi, op een boogscheut van de E19. Benieuwd naar dit woonproject?

Schrijf je in op de nieuwsbrief en krijg de komende maanden als eerste via e-mail:

  • meer info over de verkaveling
  • de eerste beelden
  • de datum waarop deze woningen in verkoop komen
  • de prijslijst, het lastenboek en de brochure
Schrijf je in
Peter Patteet

Peter Patteet

info@durabrik.be
0800 62 732

Stille Kempen

Brecht is een gemeente van vennen, bossen en heide. Deze ongerepte stukjes natuurgebied bieden uren wandel- en fietsplezier. Maar echt ‘stil’ is dit stukje Noorderkempen nu ook weer niet. Brecht is een snelgroeiende gemeente met heel wat bedrijvigheid en een uiterst vlotte verbinding met de E19. Op één minuutje van je deur is ook een bushalte en naar station Noorderkempen doe je er vijf minuten over.

Verschillende types nieuwbouwwoningen

In de verkaveling zitten grotere en kleinere percelen in het aanbod zodat je kan kiezen in functie van je budget. Er komen vier open en twintig halfopen bebouwingen met garage of carport. In het hart van de site liggen wadi’s voor regenwater met groen errond. Er loopt ook een pad voor fietsers en voetgangers doorheen dat in een later stadium zal worden doorgetrokken naar de omgeving van de site.    

Laag energieverbruik

Met een warmtepomp, zonnepanelen en een smart home-systeem om je energieverbruik te sturen, halen de huizen in dit project makkelijk E10 of lager. Hierdoor kan je tot 30% besparen op je energiefactuur en betaal je de eerste vijf jaar ook geen onroerende voorheffing.

 

*Onder voorbehoud van wijzigingen

Ons aanbod in

Brecht - Koningsstoel

Ook interessant voor jou