Niel - Rozenstraat

Residenties 's Grevenhof

‘s Grevenhof bestaat uit twee kleinschalige residenties met een hedendaagse architectuur. Verspreid over drie bouwlagen telt iedere residentie acht appartementen met één en twee slaapkamers.

Je buurt is heel rustig, want er is nauwelijks doorgaand verkeer. De auto heb je trouwens niet vaak nodig. Winkels, kinderopvang, school en bibliotheek liggen op fietsafstand. Je kan ook te voet naar de bushalte of het station. Neem je toch liever de wagen, dan heb je via de A12 een goede verbinding naar de Antwerpse ring of naar Brussel.

 

 

Vaste prijs vanaf ondertekening overeenkomst Energiezuinige appartementen


Sara Pollet

Sara Pollet

info@durabrik.be
0800 62 732

Lichtrijke appartementen

In je leefruimte valt veel licht binnen door de grote ramen met gelaagd, goed isolerend glas. Bij je ruime living hoort een functionele open keuken met de nodige toestellen en werkblad om je favoriete gerechten klaar te maken. Op je mooie leefterras geniet je ‘s morgens van je ontbijt en ‘s avonds van een welverdiend aperitiefje. 

Toon mij de beschikbare appartementen


Je spaarboekje eerst nog wat aanvullen? Ontdek Rent To Own! 

Zou je graag een nieuwbouwwoning kopen maar wil je eerst nog sparen? Dan is huurkoop of Rent To Own misschien wat je zoekt. Je hebt de voordelen en flexibiliteit van huren, terwijl je na een huurperiode van 2 of 6 jaar een aankoopoptie op de woning krijgt. Waarom dit een slimme keuze kan zijn ontdek je op onze pagina over huurkoop en Rent To Own.

Rent To Own een oplossing voor jou?

Oog op de toekomst

Eigenaars hebben steeds meer oog voor de duurzaamheid van hun woning. En terecht, want een energiezuinig huis of appartement is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor de portemonnee. Onze appartementen en woningen voldoen dan ook aan de strengste criteria dankzij het gebruik van hernieuwbare energie en de aandacht die we besteden aan een goede isolatie en ventilatie.

Ontdek de buurt

Sara Pollet

Hebben we jouw interesse gewekt?