Niel - Rozenstraat

Je buurt is heel rustig, want er is nauwelijks doorgaand verkeer. De auto heb je trouwens niet vaak nodig. Winkels, kinderopvang, school en bieb liggen op fietsafstand. Je kan ook te voet naar de bushalte of het station. Neem je toch liever de wagen, dan heb je via de A12 een goede verbinding naar de Antwerpse ring of naar Brussel.

 

 

Gunstige mobi-score Vaste prijs vanaf ondertekening overeenkomst


Sara Pollet
Haaike Reygel

Haaike Reygel & Sara Pollet

info@durabrik.be
0800 62 732

Residenties 's Grevenhof

‘s Grevenhof bestaat uit twee kleinschalige residenties met een hedendaagse architectuur. Verspreid over drie bouwlagen telt iedere residentie acht appartementen met één en twee slaapkamers.


Lichtrijke appartementen

In je leefruimte valt veel licht binnen door de grote ramen met gelaagd, goed isolerend glas. Bij je ruime living hoort een functionele open keuken met de nodige toestellen en werkblad om je favoriete gerechten klaar te maken. Op je mooie leefterras geniet je ‘s morgens van je ontbijt en ‘s avonds van een welverdiend aperitiefje. 

Toon mij de beschikbare appartementen


Voor elk wat wils

In het project in Niel vind je heel wat verschillende woontypes. Naast de hedendaagse vrijstaande en halfopen woningen, zijn er ook twee appartementsgebouwen. Deze mix maakt de buurt zeer geschikt voor zowel gezinnen met of zonder kinderen, als voor oudere koppels die hun huis willen inruilen voor een lichtrijk appartement. En dat allemaal in een rustige en kindvriendelijke buurt. 

Er zijn maar twee doodlopende straten, dus behalve de auto’s van de buren zie je in deze buurt nauwelijks verkeer. Je kan zelf overal met de fiets of te voet naartoe want je leefomgeving leunt mooi aan tegen de dorpskern van Niel.


Op deze locatie bieden we een mooie variatie aan van vrijstaande en halfopen woningen en appartementen. Zo krijg je in de buurt een leuke samenhang tussen jong en oud.

Jeroen Janssens - Architect


Oog op de toekomst

Eigenaars hebben steeds meer oog voor de duurzaamheid van hun woning. En terecht, want een energiezuinig huis of appartement is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor de portemonnee. Onze appartementen en woningen voldoen dan ook aan de strengste criteria dankzij het gebruik van hernieuwbare energie en de aandacht die we besteden aan een goede isolatie en ventilatie.

Dankzij de beschermende buitenschil halen de halfopen huizen een E-peil tussen 31 en 35, de open woningen halen een E-peil van 20. Wist je dat bij een E-peil onder de 30 even kan polsen bij je bank of je betere voorwaarden voor je lening kan krijgen? In al onze huizen ligt er ook een wachtbuis klaar om later nog een warmtepomp aan te sluiten als je je huis in de toekomst nog energiezuiniger wil maken.


Voor kleine én grote gezinnen

Naast het traditionele hellend dak, zie je het plat dak steeds vaker in het straatbeeld verschijnen. Het geeft een woning een strakke afwerking. In het woonproject in Niel heb je de keuze. Alle huizen hebben sowieso drie slaapkamers en in de woningen met hellend dak delen wij de zolderruimte zo in dat je ze perfect als extra kamer kan gebruiken. Ideaal dus voor grotere gezinnen die een vierde slaapkamer nodig hebben of meer ruimte willen om hun hobby uit te oefenen. In sommige woningen kan je zelfs twee extra kamers inrichten.

De vaste trap naar de zolder zit al klaar zodat de extra ruimte eenvoudig en veilig toegankelijk is.

Ons aanbod in

Niel - Rozenstraat

Ontdek de buurt

Sara Pollet Haaike Reygel

Hebben we jouw interesse gewekt?

Ook interessant voor jou