Het resultaat is nog beter dan verwacht

Woning - April 2022

Enkele maanden geleden spraken we al met Megan en Michiel toen ze hun Durabrik-woning in Oostrozebeke net gekocht hadden. De aankoop van een huis op plan was best spannend. Nu ze er al een tijdje wonen, kloppen we opnieuw bij hen aan om te horen hoe het met hen gaat en of al hun verwachtingen ingelost zijn.

Hoe is het in jullie nieuwe woning?

Michiel: “Het gaat hier heel goed. We wonen hier nu zo’n drie maanden en de laatste puzzelstukjes vallen in elkaar. We moeten nog wat schilderen en de tuin moet aangelegd worden. Eens dat achter de rug is, is onze nieuwe woning helemaal klaar. We zijn alvast erg blij met het resultaat!”

Hoe is de samenwerking met Durabrik verder verlopen?

“Die was echt top, zowel voor de afwerking als op vlak van de communicatie. Wanneer we Durabrik aanspraken over kleine problemen, gingen ze meteen aan de slag om een gepaste oplossing te vinden.

We zijn ook nog steeds erg tevreden dat we voor nieuwbouw gekozen hebben. We hadden volledige inspraak over de afwerking en de inrichting. Alles is dus zoals wij het wilden, waardoor ons huis nog meer als een thuis aanvoelt.”

Wat vinden jullie van de buurt?

“Onze nieuwe buurt is erg gezellig. We wonen in het laatste huis van een doodlopende straat. Er is hier dus heel weinig verkeer en dat is zalig rustig wonen. Ook onze nieuwe huisgenoot vindt het hier fantastisch.

We hebben ook erg leuke buren. We leerden hen voor het eerst kennen via het klantenportaal van Durabrik en later op het toffe buurtfeest kwamen we nog meer leuke en interessante mensen tegen.”

Zouden jullie Durabrik aanbevelen aan familie of vrienden?

“Absoluut! Het is een groot gemak om met een partner als Durabrik samen te werken. Ze denken actief met je mee, volgen je project op de voet op, sturen bij waar nodig en helpen je om de juiste keuzes te maken. We willen graag onze projectleider Claude bedanken, waar we een heel nauw contact mee hadden. Hij heeft ervoor gezorgd dat we een fantastische bouwervaring achter de rug hebben.”

Wat is jullie favoriete plek in huis?

“Dat is onze prachtige open keuken! We zijn er vaak en het is er erg fijn vertoeven. Zeker als er volk over de vloer komt, kunnen we hier gezellig tafelen, want er is veel interactie mogelijk tussen de keuken en de tafel. Als ik nog een tweede plekje zou moeten kiezen, dan is dat de ruime badkamer. Dankzij de perfecte afwerking en mooie materialen is het een oase van rust in huis geworden.”

Waarom voelen jullie je hier 100% thuis?

“Het is erg fijn om een eigen stekje te hebben dat echt van ons tweeën is. We wonen hier bovendien dicht bij onze vrienden en hobby’s. De locatie is perfect!”


Benieuwd hoe het allemaal begon bij dit jonge koppel?

Lees dan hier meer over hun zoektocht

Enkele sfeerbeelden

Meer klantenverhalen