Beveren-Leie - Sint-Jansstraat

Deze verkaveling ligt op een gemoedelijke plek waar zowel jong als oud thuis zijn. Je woont vlak bij de Leie, tussen Waregem en Kortrijk. Leuke plaatsjes te over om te fietsen, te wandelen én te shoppen. In dit project met moderne woningen is er voor ieder wat wils.

Energiezuinige woning Interessante investering Gunstige mobi-score Vaste prijs vanaf ondertekening overeenkomst


Vincent Sohier
Quirijn Pannecoucke

Quirijn Pannecoucke & Vincent Sohier

info@durabrik.be
0800 62 732

Rust en natuur centraal

Als natuurliefhebber kan je je bijna geen betere ligging voorstellen. Je nieuwe woning ligt op amper 650 meter van De Zavelput, de perfecte plek om even te ontspannen en volledig tot rust te komen. Je spot er ook heel wat vogels in hun natuurlijke habitat. Langs de oevers van de Leie kan je terecht voor zalige wandel- en fietstochten. Maar om van een stukje groen te genieten hoef je zelfs de deur niet uit, je tuin is de perfecte plek voor een zomerse barbecue of voor de kinderen om er te ravotten.

Meer weten over de buurt


Onze basisgedachte was om moderne en lichte woningen te ontwerpen met veel leefruimte en gebouwd met duurzame materialen.

Architect Carl Vanacker


Comfortabele en ruime woningen

De moderne woningen zijn een halfopen of gesloten bebouwing. Er is ook een open bebouwing beschikbaar. Dankzij de houten gevelaccenten heeft ieder huis iets unieks en binnenin is gekozen voor een comfortabele en lichte indeling. De huizen tellen twee of drie slaapkamers. Heeft jouw woning een hellend dak? Dan heb je de mogelijkheid om op zolder een vierde en zelfs vijfde slaapkamer in te richten. Als je niet zoveel slaapkamers nodig hebt, kan je er ook gewoon een dressing, werkkamer of speelkamer van maken. Op die manier kan je huis ook perfect mee-evolueren met de noden van je gezin.

Ontdek de woningen


Lage energiefactuur dankzij zonnepanelen

Dankzij het duurzaam materiaalgebruik, de perfecte isolatie en de zonnepanelen op het dak is het in huis aangenaam wonen. Bovendien krijg je dankzij het lage E-peil (E20 of zelfs E10) vijf jaar korting op de onroerende voorheffing en betaal je aan het einde van de maand een lage energiefactuur. Zeker als je de piekuren met veel zonneschijn optimaal gebruikt. Het smart home-systeem helpt je om de opgewekte stroom zo efficiënt mogelijk te benutten.

Ontdek onze energiezuinige manier van bouwen

Ons aanbod in

Beveren-Leie - Sint-Jansstraat

Ontdek de buurt


Nieuws voor jou

Vincent Sohier Quirijn Pannecoucke

Hebben we jouw interesse gewekt?

Ook interessant voor jou