Beveren-Leie - Sint-Jansstraat

Deze verkaveling ligt op een gemoedelijke plek waar zowel jong als oud thuis zijn. Je woont vlak bij de Leie, tussen Waregem en Kortrijk. Leuke plaatsjes te over om te fietsen, te wandelen én te shoppen. In dit project met moderne woningen is er voor ieder wat wils.

Bijna-energieneutrale woningen Interessante investering Vaste prijs vanaf ondertekening overeenkomstVincent Sohier
Quirijn Pannecoucke

Quirijn Pannecoucke & Vincent Sohier

info@durabrik.be
0800 62 732

Volgende energietechnieken zijn inbegrepen

  • Warmtepomp
  • Zonnepanelen
  • Smart home systeem
  • Vloerverwarming
  • Perfecte buitenschilisolatie
  • Balansventilatie met warmterecuperatie

Door dit alles behaalt je nieuwe thuis een E-peil vanaf 3. Dit betekent niet enkel grote besparingen op je energiefactuur, maar ook 5 jaar geen onroerende voorheffing én betere voorwaarden voor je lening.

De besparing is afhankelijk van je eigen verbruikspatroon en fluctuaties van de energie en gasprijzen in de markt. 


Rust en natuur centraal

Als natuurliefhebber kan je je bijna geen betere ligging voorstellen. Je nieuwe woning ligt op amper 650 meter van De Zavelput, de perfecte plek om even te ontspannen en volledig tot rust te komen. Je spot er ook heel wat vogels in hun natuurlijke habitat. Langs de oevers van de Leie kan je terecht voor zalige wandel- en fietstochten. Maar om van een stukje groen te genieten hoef je zelfs de deur niet uit, je tuin is de perfecte plek voor een zomerse barbecue of voor de kinderen om er te ravotten.

Meer weten over de buurt


Je spaarboekje eerst nog wat aanvullen? Ontdek Rent To Own! 

Zou je graag een nieuwbouwwoning kopen maar wil je eerst nog sparen? Dan is huurkoop of rent to own misschien wat je zoekt. Je hebt de voordelen en flexibiliteit van huren, terwijl je na een huurperiode van 2 of 6 jaar een aankoopoptie op de woning krijgt. Waarom dit een slimme keuze kan zijn ontdek je op onze pagina over huurkoop en rent to own.

Lees hier wanneer Rent To Own een oplossing voor jou is


Comfortabele en ruime woningen

De moderne woningen zijn een halfopen of gesloten bebouwing. Er is ook een open bebouwing beschikbaar. Dankzij de houten gevelaccenten heeft ieder huis iets unieks en binnenin is gekozen voor een comfortabele en lichte indeling. De huizen tellen twee of drie slaapkamers. Heeft jouw woning een hellend dak? Dan heb je de mogelijkheid om op zolder een vierde en zelfs vijfde slaapkamer in te richten. Als je niet zoveel slaapkamers nodig hebt, kan je er ook gewoon een dressing, werkkamer of speelkamer van maken. Op die manier kan je huis ook perfect mee-evolueren met de noden van je gezin.

Ontdek de woningen

Ontdek de buurt


Nieuws voor jou

Vincent Sohier Quirijn Pannecoucke

Hebben we jouw interesse gewekt?