Roeselare - Honzebroekstraat

In de Honzebroekstraat vang je een glimp op van hoe wonen er voor jouw gezin in de nabije toekomst uit kan zien. Of je nu kiest voor een moderne of een klassieke architectuur, je huis is sowieso uitgerust met energiezuinige technieken en aangesloten op het stedelijk warmtenet. Je kan je van bij je thuis ook makkelijk te voet of met de fiets verplaatsen, wat mooi meegenomen is voor je portemonnee, je gezondheid en het milieu.

 

Bijna-energieneutrale woningen Interessante investering Vaste prijs vanaf ondertekening overeenkomstVincent Sohier
Filip Vandermeeren

Filip Vandermeeren & Vincent Sohier

info@durabrik.be
0800 62 732

Volgende energietechnieken zijn inbegrepen

  • Warmtepomp
  • Zonnepanelen
  • Smart home systeem
  • Vloerverwarming
  • Perfecte buitenschilisolatie
  • Balansventilatie met warmterecuperatie

Door dit alles behaalt je nieuwe thuis een E-peil vanaf -6. Dit betekent niet enkel grote besparingen op je energiefactuur, maar ook 5 jaar geen onroerende voorheffing én betere voorwaarden voor je lening.

De besparing is afhankelijk van je eigen verbruikspatroon en fluctuaties van de energie en gasprijzen in de markt. 

Vernieuwend wonen in Roeselare


Je spaarboekje eerst nog wat aanvullen? Ontdek Rent To Own! 

Zou je graag een nieuwbouwwoning kopen maar wil je eerst nog sparen? Dan is huurkoop of rent to own misschien wat je zoekt. Je hebt de voordelen en flexibiliteit van huren, terwijl je na een huurperiode van 2 of 6 jaar een aankoopoptie op de woning krijgt. Waarom dit een slimme keuze kan zijn ontdek je op onze pagina over huurkoop en rent to own.

Lees hier wanneer Rent To Own een oplossing voor jou is


Groene en duurzame buurt

Auto’s zie je bijna niet op deze site, ze staan netjes op de parkeerpockets geparkeerd. Daardoor ervaar je hier vooral rust en een groene omgeving waar jong en oud van genieten. Als je hier woont, kan je ook quasi al je verplaatsingen te voet of per fiets doen. Dat bespaart je heel wat dure tankbeurten. Winkels en scholen vind je allemaal vlak in de buurt. Heb je toch een auto nodig, waarom dan niet kiezen voor hybride of elektrisch rijden? Opladen kan gewoon bij jou in de straat. Er is zelfs een deelauto beschikbaar die je samen met je buren kan gebruiken. Zo komen duurzaam wonen en  duurzame mobiliteit op deze site mooi samen.

Ontdek de woningen in deze groene buurt


Modern of klassiek wonen

De huizen in de Honzebroekstraat zijn dankzij hun goede oriëntatie heel licht en ook erg energiezuinig. Aan de buitenkant ogen ze ofwel klassiek, ofwel sober en strak, aan de binnenkant bieden ze alle ruimte die je gezin nodig heeft. Een handige berging/wasplaats beneden naast de keuken? Een zolder met plek voor een extra kamer? Een garage of liever een gerieflijke fietsenberging? Je kan kiezen uit drie indelingen, afhankelijk van wat jullie belangrijk vinden.

Ontdek de buurt


Nieuws voor jou

Vincent Sohier Filip Vandermeeren

Hebben we jouw interesse gewekt?