Roeselare - Honzebroekstraat

In de Honzebroekstraat vang je een glimp op van hoe wonen er voor jouw gezin in de nabije toekomst uit kan zien. Of je nu kiest voor een moderne of een klassieke architectuur, je huis is sowieso uitgerust met energiezuinige technieken en aangesloten op het stedelijk warmtenet. Je kan je van bij je thuis ook makkelijk te voet of met de fiets verplaatsen, wat mooi meegenomen is voor je portemonnee, je gezondheid en het milieu.

 

Energiezuinige woning Interessante investering Gunstige mobi-score Vaste prijs vanaf ondertekening overeenkomst


Vincent Sohier
Filip Vandermeeren

Filip Vandermeeren & Vincent Sohier

info@durabrik.be
0800 62 732

Vernieuwend wonen in Roeselare

Lage energiekost

In je huis in Roeselare ben je zeker van een lage energiefactuur. Ten eerste omdat je woning niet aangesloten is op gas maar op het stadsverwarmingsnet van Roeselare. Stijgende aardgasprijzen? Daar heb jij geen last van. Er wordt centraal water verwarmd met aardwarmte of restwarmte van een fabriek. Via ondergrondse leidingen komt dat warme water bij je thuis om je huis en het water voor bad en douche te verwarmen. Daarnaast zit je huis vol energiezuinige technieken die je verbruik beperken en je energiekosten laag houden. De klassieke woningen in dit project scoren zelfs een E-peil lager dan E10. Héél weinig verbruik dus en ook nog eens vijf jaar lang geen onroerende voorheffing.

Lees meer over onze energiezuinige manier van bouwen


Tijdens een intensief ontwerpproces werd rekening gehouden met de aanwezigheid van water en groen in de buurt en met de ontwikkeling van duurzame mobiliteit en energievoorzieningen.

Cottreel Architecten


Groene en duurzame buurt

Auto’s zie je bijna niet op deze site, ze staan netjes op de parkeerpockets geparkeerd. Daardoor ervaar je hier vooral rust en een groene omgeving waar jong en oud van genieten. Als je hier woont, kan je ook quasi al je verplaatsingen te voet of per fiets doen. Dat bespaart je heel wat dure tankbeurten. Winkels en scholen vind je allemaal vlak in de buurt. Heb je toch een auto nodig, waarom dan niet kiezen voor hybride of elektrisch rijden? Opladen kan gewoon bij jou in de straat. Er is zelfs een deelauto beschikbaar die je samen met je buren kan gebruiken. Zo komen duurzaam wonen en  duurzame mobiliteit op deze site mooi samen.

Ontdek de woningen in deze groene buurt


Modern of klassiek wonen

De huizen in de Honzebroekstraat zijn dankzij hun goede oriëntatie heel licht en ook erg energiezuinig. Aan de buitenkant ogen ze ofwel klassiek, ofwel sober en strak, aan de binnenkant bieden ze alle ruimte die je gezin nodig heeft. Een handige berging/wasplaats beneden naast de keuken? Een zolder met plek voor een extra kamer? Een garage of liever een gerieflijke fietsenberging? Je kan kiezen uit drie indelingen, afhankelijk van wat jullie belangrijk vinden.

Ons aanbod in

Roeselare - Honzebroekstraat

Ontdek de buurt


Nieuws voor jou

Vincent Sohier Filip Vandermeeren

Hebben we jouw interesse gewekt?

Ook interessant voor jou