Ik heb vanaf dag 1 het gevoel dat ik hier thuiskom

Woning - September 2020

“De keuken is helemaal mijn ding en de grote ramen tot op de grond vind ik tof omdat er daardoor zoveel licht naar binnen valt in huis.”

Wat waren de vereisten voor je nieuwe huis?

Annick: “Ik wilde een huis met voldoende kamers, dat tegelijk ook niet té groot was. Bovendien wilde ik in Sint-Katelijne-Waver blijven wonen in de buurt van de scholen en de hobby’s van mijn kinderen. Tijdens een infoavond over het Durabrik-project in Sint-Katelijne-Waver vond ik net wat ik zocht: voldoende kamers, compact en goed gelegen. Mijn ouders hebben ook met Durabrik gebouwd dus deze bouwfirma was geen onbekende voor mij.”

Je kon op die locatie kiezen voor verschillende huizen, welke is het geworden?

“Ik heb op plan gekozen voor een huis met een hellend dak zodat we op de zolder nog een vierde slaapkamer konden inrichten. Er is dus genoeg plek voor mijzelf en de drie kinderen.” 

Hoe is het bouwproces verlopen?

“De samenwerking met de projectleider en de interieuradviseur verliep vlot, alleen gooide de corona pandemie wat roet in het eten. Daardoor werd het op het einde nog best spannend: ik moest weg uit mijn voorlopige verblijfplaats en ben naar mijn nieuwe huis verhuisd voor het helemaal af was. Gelukkig is nu bijna alles in orde, op één toilet na maar dat wordt binnenkort opgelost.”

Je bent net verhuisd, heb je al een favoriete plekje in je nieuwe woning?

“De keuken is helemaal mijn ding en de grote ramen tot op de grond vind ik tof omdat er daardoor zoveel licht naar binnen valt in huis. Maar eigenlijk vind ik elk plekje in mijn huis goed. Misschien is het omdat ik in de inrichting veel eigen accenten gelegd heb bovenop het standaardpakket dat Durabrik aanbood, maar ik had vanaf dag één echt het gevoel van thuiskomen.”

Waarom voel je je hier 100% thuis?

Omdat ik vanaf dag één het gevoel heb dat ik hier thuiskom.

Enkele sfeerbeelden

Meer klantenverhalen
Download gratis magazine

Ontdek ons Durabrik magazine

Boordevol weetjes, tips & tricks en verhalen van onze klanten.

Download gratis magazine