De proactiviteit van Durabrik is top!

Woning - Juli 2020

3-gevelwoning – minstens 2 verdiepingen – strakke architectuur – regio Kampenhout: dat was zo ongeveer het huis dat Mathias (29) en Evelien (27) in gedachten hadden. Ze vonden hun huis in Haacht en keken uit naar het moment dat ze erin konden trekken.

Waarom zijn jullie op zoek gegaan naar een nieuw huis?

Evelien: “Na drie jaar te hebben samengewoond in een appartement, vonden we het een goed moment om samen iets te kopen. Onze relatie is sterk genoeg gebleken om die grote stap te zetten.”

Kenden jullie Durabrik?

“Neen, we zochten een huis in de regio Kampenhout en kwamen uit bij het Durabrik-project in Haacht. Via hun website hebben we grondplannen opgevraagd en de volgende dag al belde Sara van Durabrik ons om te vragen of alles duidelijk was. We hebben een afspraak gemaakt om meer informatie in te winnen en zijn samen met haar een kijkwoning gaan bezoeken. Niet zo heel veel later tekenden we het compromis.”

Wat heeft jullie de knoop doen doorhakken?

“De proactiviteit van Durabrik. Ze waren beschikbaar als we een vraag hadden en we kregen altijd heel snel antwoord. In de kijkwoning hadden we ook gezien dat de materialen waar ze mee werken van goede kwaliteit zijn. Die zaken gaven vertrouwen en overtuigden ons om met hen in zee te gaan.”

Hoe verliepen de bouwwerken?

“De bouw evolueerde goed. We hadden een toffe projectleider die regelmatig contact met ons hield en altijd goed uitlegde wat er te gebeuren stond. Via het digitale klantenportaal konden we elk stadium en alle financiële aspecten goed opvolgen, dat was echt een meerwaarde. We hadden via dat portaal zelfs al kennisgemaakt met onze toekomstige buren. 

Enkele sfeerbeelden

Meer klantenverhalen