Laakdal - Reehagenstraat

In het groene Laakdal kan je heerlijk rustig wonen in een moderne gezinswoning met veel licht, veel comfort en een laag energieverbruik. Alles wat je dagdagelijks nodig hebt, is gewoon te voet of met de fiets bereikbaar.

  • Winkels en scholen op wandel- en fietsafstand
  • Wonen in een rustige, doodlopende straat
  • Op slechts 10 minuten van de E313
  • Halfopen bebouwingen met zuidgerichte tuin
  • Niko Home Control systeem
  • Inpandige garage of carport

Energiezuinige woning Gunstige mobi-score


Peter Patteet
Haaike Reygel

Haaike Reygel & Peter Patteet

info@durabrik.be
0800 62 732

Modern en huiselijk wonen in Laakdal


laakdal-voorgevel

Alles dichtbij

We staan met z’n allen al genoeg in de file, dat we niet nog eens willen aanschuiven om de kinderen naar school te brengen of naar de winkel te gaan. In dit woonproject in de Reehagenstraat hoeft dat ook niet. Een bakker, slager, apotheek en bank vind je gewoon allemaal op wandelafstand van je deur. En de kinderen kunnen gewoon te voet of met de fiets naar school, naar de Chiro en naar de sportclub.


In het ontwerp van het interieur is de circulatieruimte beperkt gehouden zodat er maximaal plek is voor de leefruimtes.

Architecte Katleen Raemen van ARA architecten

 

laakdal-interieur-woonkamer

Mooie ruimtes, veel licht

Jouw tuin is zuidgericht en daar profiteer jij ook binnen maximaal van. De hele dag door valt het licht mooi binnen in de leefruimtes. Die zijn zo logisch en handig ingedeeld dat je alle ruimte maximaal benut. Voor je inrichting kan je vertrouwen op jouw creativiteit én op het deskundige advies van onze interieuradviseurs. Doe gerust een beroep op hen, want ze geven je massa’s tips en tonnen inspiratie.

Bekijk de woningen


Slim stroomverbruik

Omdat energie kostbaar is, is het zaak om er verstandig mee om te springen. Dat kan in jouw huis meer dan in andere woningen dankzij het slimme Home Control systeem waarmee je je stroomverbruik meet en stuurt. Zo verbruik je de energie op de momenten dat ze het meest voorradig is en ga je de strijd aan met sluimerverbruik.


10 minuutjes van de snelweg

Je woont in Laakdal lekker rustig en groen. Tegelijk rijd je via de E313 en de E314 ook makkelijk naar Antwerpen, Hasselt en Leuven. Je hebt dus keuze in overvloed om te gaan shoppen of een streepje cultuur mee te pikken.

Ons aanbod in

Laakdal - Reehagenstraat
Peter Patteet Haaike Reygel

Hebben we jouw interesse gewekt?

Ook interessant voor jou