Laakdal - Reehagenstraat

In het groene Laakdal kan je heerlijk rustig wonen in een moderne gezinswoning met veel licht, een zuidgerichte tuin en een zeer laag energieverbruik ( < E6). Alles wat je dagdagelijks nodig hebt, is gewoon te voet of met de fiets bereikbaar. Daarnaast bevindt je nieuwe thuis zich in de buurt van de Laakvalleien, een aaneenschakeling van groene pareltjes natuur waar het heerlijk wandelen en fietsen is. Ook het de Merode-landschapspark biedt heel wat gelegenheid om in de openlucht in beweging te zijn en je hoofd leeg te maken

Bijna-energieneutrale woningen Vaste prijs vanaf ondertekening overeenkomst Verwarming met warmtepomp


Peter Patteet
Haaike Reygel

Haaike Reygel & Peter Patteet

info@durabrik.be
0800 62 732

Volgende energietechnieken zijn inbegrepen

  • Warmtepomp
  • Zonnepanelen
  • Smart home systeem
  • Vloerverwarming
  • Perfecte buitenschilisolatie
  • Balansventilatie met warmterecuperatie

Door dit alles behaalt je nieuwe thuis een E-peil van max. 6. Dit betekent niet enkel grote besparingen op je energiefactuur, maar ook 5 jaar geen onroerende voorheffing én betere voorwaarden voor je lening.

De besparing is afhankelijk van je eigen verbruikspatroon en fluctuaties van de energie en gasprijzen in de markt. 


Modern en huiselijk wonen in Laakdal


laakdal-voorgevel

Alles dichtbij

We staan met z’n allen al genoeg in de file, dat we niet nog eens willen aanschuiven om de kinderen naar school te brengen of naar de winkel te gaan. In dit woonproject in de Reehagenstraat hoeft dat ook niet. Een bakker, slager, apotheek en bank vind je gewoon allemaal op wandelafstand van je deur. En de kinderen kunnen gewoon te voet of met de fiets naar school, naar de Chiro en naar de sportclub.


In het ontwerp van het interieur is de circulatieruimte beperkt gehouden zodat er maximaal plek is voor de leefruimtes.

Architecte Katleen Raemen van ARA architecten

 

laakdal-interieur-woonkamer

Mooie ruimtes, veel licht

Jouw tuin is zuidgericht en daar profiteer jij ook binnen maximaal van. De hele dag door valt het licht mooi binnen in de leefruimtes. Die zijn zo logisch en handig ingedeeld dat je alle ruimte maximaal benut. Voor je inrichting kan je vertrouwen op jouw creativiteit én op het deskundige advies van onze interieuradviseurs. Doe gerust een beroep op hen, want ze geven je massa’s tips en tonnen inspiratie.

Bekijk de woningen


Peter Patteet Haaike Reygel

Hebben we jouw interesse gewekt?