Verliefd op de locatie

Woning - Januari 2021

Thomas en Kasia wonen sinds twee jaar in hun droomhuis in Mont-Saint-Guibert. Ze waren meteen verliefd op de locatie en konden hun ding doen met de woning. Binnenkort breidt hun gezinnetje uit en zullen ze met z’n drietjes van de charmante en jonge omgeving kunnen genieten.

Waarom zijn jullie op zoek gegaan naar een nieuwe woning?

Thomas: “We waren al enkele jaren op zoek naar een eigen huis. Maar het is niet evident om hier in de omgeving een geschikt huis te vinden. De woningen zijn vaak ofwel veel te duur, of er is nog veel te veel werk aan. Met dit project van Durabrik hebben we de ideale combinatie gevonden, aan een prijs die ook voor jonge koppels betaalbaar is.”

Wat gaf voor jullie de doorslag om met Durabrik in zee te gaan?

“Durabrik heeft hele sterke projecten die bijzonder interessant zijn voor jonge mensen tussen de 25 en 40 jaar. De omgeving van het project heeft echt de doorslag gegeven. Het is de perfecte locatie, in een klein gezellig dorpje. Daarnaast was het contact met Durabrik enorm aangenaam. Ze luisterden echt naar onze wensen en gaven het gepaste advies. Als resultaat staat er een huis, volledig op maat.”

Wat waren de vereisten voor jullie nieuwe huis?

“De ligging was het allerbelangrijkst. Ik ben opgegroeid in Waals-Brabant en we wilden dan ook echt hier een eigen stekje vinden. We wilden daarnaast een ruime woning, maar ook weer niet té groot. In dit huis kwam alles wat we wilden samen.”

Hoe hebben jullie er je eigen plek van kunnen maken?

“We hebben echt ons ding kunnen doen met de inrichting, die we helemaal volgens onze wensen hebben kunnen personaliseren. Bij elke stap in het bouwproces werden we bijgestaan door de experts van Durabrik. Zowel het contact met de elektricien, als dat met onze interieuradviseur waren bijzonder aangenaam. Ze wilden ons nooit in een bepaalde richting duwen, maar luisterden naar onze wensen en gaven daarbij steeds zeer bruikbaar advies. De communicatie was bijzonder sterk. Durabrik stond tijdens elke stap van het bouwproces voor ons klaar. Op vlak van de materialen, de elektriciteit, het interieur… met al onze vragen konden we wel bij iemand van het team terecht. Alles werd goed opgevolgd. Het was een heel efficiënte samenwerking.”

Waarom kozen jullie voor het project in Mont-Saint-Guibert?

“We waren meteen verliefd op de omgeving en de locatie van het huis. We wonen in een buurt waar voornamelijk jonge koppels zoals wij wonen, met kleine kinderen. Mijn vrouw is zwanger van ons eerste kindje dus het wordt leuk om hier ons kleintje te zien opgroeien met speelkameraardjes in de buurt. Het project past perfect bij ons.”

Wat is jullie favoriete plekje in jullie nieuwe woning?

“Absoluut de keuken én ook onze slaapkamer, dat was de eerste plek die volledig af was en die we volledig hebben ingericht.”

Enkele sfeerbeelden

Meer klantenverhalen