Rixensart - Avenue de l’Aurore

De moderne woningen in deze residentiële buurt bieden hun bewoners luxe en comfort. In de grote groene tuin is het zalig vertoeven en binnen krijgt je gezin ruimte in overvloed. Je kan er zelfs makkelijk een zelfstandige activiteit uitoefenen. Bovendien woon je overal dichtbij, ook met de fiets, en geniet je dagelijks van de mooie, groene omgeving in de Brabantse Ardennen.

  • 3 open bebouwingen
  • Hedendaagse stijl
  • Prachtige ruime percelen
  • Op slechts 5km van de E411
  • Zonnepanelen
  • Rustige woonomgeving

Bernard Pilette
Olivier Mathieu

Olivier Mathieu & Bernard Pilette

info@durabrik.be
010 81 26 21

Interessante ligging

Door zijn ligging in Waals-Brabant tussen Louvain-la-Neuve en Waver, is Rixensart een goede uitvalsbasis voor het werk, maar ook om te shoppen en van de natuur te genieten. Op vijf minuten rij je naar de oprit van de E411, of je neemt de trein in Rixensart, op vijf minuten fietsen van je deur. Het landschap is glooiend en verrassend gevarieerd. Het nodigt uit om mooie wandelingen te maken in de omgeving en daarna met een voldaan gevoel nog een glas te drinken op je terras of thuis lekker gezellig in je zetel te kruipen.


Een huis dat mee evolueert

Je ziet meteen dat de huizen in de Avenue de l’Aurore gemaakt zijn voor het leven. De materialen zijn kwalitatief en duurzaam, de technieken modern en energiezuinig. Bovendien kan je de indeling van je huis aanpassen naarmate jullie behoeften veranderen. Als de kinderen groter worden willen ze wellicht hun eigen badkamer. En dan wordt de speelkamer beneden bijvoorbeeld een tv-kamer om met vrienden te chillen. Trekken ze liever naar hun eigen kamer, dan heb jij beneden plek voor een apart bureau waar je ongestoord kan thuiswerken. Je ziet: je huis past zich aan jullie aan, niet andersom.

Ontdek de woningen


Altijd gezellig en netjes

Kom jij helemaal tot rust in een net huis, dan zal de indeling van deze woningen je zeker aanspreken. Je boodschappen kan je kwijt in de berging naast de keuken, de wasmand gaat rechtstreeks de wasplaats in en het speelgoed van de kinderen vindt een plekje in de aparte speelkamer. Gewoon de deur achter je dichttrekken, een kopje thee inschenken en vanuit je zetel zalig naar buiten kijken met het zonlicht op je gezicht. Meer moet dat niet zijn om te relaxen.


De drie woningen middenin het groen zijn zo opgevat dat de bewoners er alle kanten mee uit kunnen.

Architect Nicolas Devuyst

Bernard Pilette Olivier Mathieu

Hebben we jouw interesse gewekt?