Beervelde - Biezenhof


Nieuw woonproject in Beervelde – uitstekend gelegen

In de Toleindestraat in Beervelde bouwt Durabrik dit najaar binnenkort een gezellige verkaveling met 13 praktische en energiezuinige woningen. Het project is bijzonder goed gelegen en biedt aantrekkelijke woonmogelijkheden voor ieder gezinBenieuwd naar dit project?

Schrijf je in op de nieuwsbrief en krijg de komende maanden als eerste via e-mail:

  • Meer info over de verkaveling
  • De eerste beelden
  • De datum waarop deze woningen in verkoop komen
  • De prijslijst, het lastenboek en de brochure
Schrijf je in

Centrale en groene buurt

Beervelde ligt in de mooie bloemen- en tuinregio op een kwartiertje van Gent. In vijf minuten rijd je de E17 al op. Je nieuwe woning is echter ook prima gelegen om je duurzaam te verplaatsen. De kinderen naar school brengen, boodschappen doen bij de bakker en de slager… je doet het allemaal losjes te voet of met de fiets. Bovendien heb je een bushalte voor de deur en ligt het treinstation van Beervelde op fietsafstand van je huis.

Dertien praktische nieuwbouwwoningen

De ingang van de charmante verkaveling waar Durabrik binnenkort bouwt, ligt in de Toleindestraat. Te midden van groen en water staan er in deze doodlopende straat dertien gezinswoningen: acht halfopen en vijf gesloten bebouwingen. Er is geen doorgaand verkeer, waardoor je in een stille, autoluwe en kindvriendelijke leefomgeving woont. In je nieuwe woning kom je dus gegarandeerd helemaal tot rust.

Duurzaam en energiebewust wonen

Je woning met een E-peil lager dan E10 is bijzonder ecologisch. Dankzij de warmtepomp, zonnepanelen, vloerverwarming, uitstekende isolatie en ventilatie beantwoordt je huis aan alle eisen en wensen van een modern gezin dat op de centen let. Het smart home-systeem helpt je bovendien om je energieverbruik op te volgen en te sturen. Zo beperk je sluimergebruik en laat je de vaatwasser en wasmachine draaien wanneer je zonnepanelen het meeste energie produceren.

 

*Onder voorbehoud van wijzigingen