Wondelgem - Hoevestraat

Dit project in Wondelgem heeft een fantastische locatie. En een uitstekend energiepeil van E10, E0 of zelfs nog lager. Je nieuwe, uiterst energiezuinige woning bevindt zich op minder dan vijf kilometer van het centrum van Gent, waardoor je overal dichtbij woont. Tegelijk leef je hier erg rustig met zicht op de groene parktuin. Er is voor ieder wat wils, zodat je hier zeker een gezellige nieuwe thuis vindt. Zelfs het verlaagd btw-tarief van 6% is mogelijk.

Bijna-energieneutrale woningen Mooie parktuin Verlaagd btw tarief 6% Vaste prijs vanaf ondertekening overeenkomst


Peter Patteet

Peter Patteet

info@durabrik.be
0800 62 732

Bespaar tot €550 per maand op je energiefactuur

Volgende energietechnieken zijn inbegrepen

  • Warmtepomp
  • Zonnepanelen
  • Smart home systeem
  • Vloerverwarming
  • Perfecte buitenschilisolatie
  • Balansventilatie met warmterecuperatie

Door dit alles behaalt je nieuwe thuis een E-peil van max. 7. Dit betekent niet enkel grote besparingen op je energiefactuur, maar ook 5 jaar geen onroerende voorheffing én betere voorwaarden voor je lening.

De besparing is afhankelijk van je eigen verbruikspatroon en fluctuaties van de energie en gasprijzen in de markt. 

Bereken jouw persoonlijk voordeel


Woningen op maat van jouw gezin

De 25 woningen in dit project bieden voor ieder wat wils. Afhankelijk van wat jij nodig hebt, kies je voor een halfopen of gesloten bebouwing, een huis met plat of hellend dak en drie, vier of vijf volwaardige slaapkamers. Die extra slaapkamers kan je natuurlijk ook anders inrichten. Als thuiskantoor, dressing of speelkamer bijvoorbeeld. Beneden heeft elke woonst een ruime inkom, handig gastentoilet, grote living, open keuken en één of twee bergingen. In de leefruimtes valt het daglicht heerlijk binnen en ook in je tuin is het volop genieten geblazen. Er zijn trouwens enkele loten die onder een verlaagd btw-tarief vallen. Je betaalt dan slechts 6% btw in plaats van 21%.


Groene, autoluwe leefomgeving

Je nieuwe woning krijgt een groene, veilige en autoluwe leefomgeving. Iedereen zet zijn auto op zijn toegewezen parkeerplaats aan de rand van de site. Dankzij het afvalpunt en de brievenbuszone hoeven ook post- en pakjesdiensten en vuilniswagens de verkaveling niet op te rijden. Zo is er helemaal geen doorgaand verkeer en krijgen spelende kinderen, fietsers en wandelaars vrij spel. Iedereen kan zorgeloos genieten van de prachtige groene parktuin. Die wordt omgetoverd tot een oase van rust, waar iedereen naartoe kan om even te ontspannen.

Lees meer over je omgeving


We maken de site autoluw en creëren een groen binnenplein dat aanvoelt als een parktuin.

Pieter-Jan Leenknecht van CAS Architecten


Ontdek de buurt


Nieuws voor jou

Peter Patteet

Hebben we jouw interesse gewekt?

Ook interessant voor jou