Moerbeke - Terweststraat - Residentie De Zoete Vaart

In dit woonproject gaat nu ook de laatste fase, Residentie De Zoete Vaart IV, in verkoop. De residenties liggen op een unieke locatie vlak aan de Moervaart, op de site van een voormalige suikerfabriek. Single, koppel of jong gezin, hier woon je rustig en charmant. Je nieuwe appartement bevindt zich in een regio met polders, bossen en rivieren. De perfecte plek dus om helemaal tot rust te komen en ultiem te ontspannen.

  • Appartementen met 1 of 2 slaapkamers
  • Groot leefterras
  • Vloerverwarming
  • Schitterende parktuin
  • Zicht op de vaart en de velden
  • Op fietsafstand van het centrum 
  • Vlakbij de E34 en expresweg Antwerpen-Knokke 
  • Goede verbinding naar Sint-Niklaas, Lokeren en Beveren 

Interessante investering


Peter Patteet

Peter Patteet

info@durabrik.be
0800 62 732

Heerlijk rustig wonen

Wonen langs het water en midden in het groen is voor velen de ultieme droom. In Residentie De Zoete Vaart wordt die droom werkelijkheid. Vanuit je nieuwe appartement kijk je uit op het park, de groene omgeving en de Moervaart. Geen betere plek dan je terras om op een luie zondag van een goed boek te genieten. Doe jij toch liever iets actiefs? De prachtige landelijke omgeving is perfect voor gezellige wandel- en fietstochten.

Ontdek de omgeving


Het project bestaat uit vier lage, moderne appartementen van verschillende hoogte die geschrankt staan opgesteld in een ruim park. Een overdekte luifel fungeert als toegangspoort voor de bewoners.

Architect Floris De Bruyn


Terras met prachtig uitzicht op het park en de vaart

Het project in de Terweststraat bestaat uit vier urban villa’s. Daar heb je de keuze uit appartementen met één of twee slaapkamers. Elke appartement heeft bovendien een gezellige open keuken, een mooie leefruimte en handige berging. Op je ruim zuidgericht terras geniet je van elk zonnestraaltje en het licht stroomt ook rijkelijk binnen op het ritme van de seizoenen.

Kom alles te weten over de appartementen


Comfortabel en duurzaam

In je appartement is het goed vertoeven. De vloerverwarming verspreidt een gezellige warmte en dankzij de perfecte isolatie voelt het binnen zomer en winter aangenaam aan. Het gebruik van duurzame materialen en technieken zorgt ervoor dat je aan het einde van de maand slechts een beperkte energiefactuur in de bus krijgt en dat je op deze mooie plek duurzaam kan wonen.

Lees meer over energiezuinig en milieubewust bouwen


Alles dichtbij

Je nieuwe appartement ligt op amper twee minuutjes van het centrum van Moerbeke. Daar vind je verschillende supermarkten, lokale winkels, scholen en sportmogelijkheden. Het is hier bovendien heerlijk om naar buiten te gaan en van de landelijke omgeving te genieten. Zo rustig wonen, terwijl toch alles wat je nodig hebt dichtbij is, dat vind je niet veel meer.


Ontdek de buurt


Nieuws voor jou

Peter Patteet

Hebben we jouw interesse gewekt?