Wetteren - Blauwe Paal

Is het je droom om in een gezellige, levendige buurt te wonen met veel groen? In ons woonproject Blauwe Paal in Wetteren vind je 9 bijzonder energiezuinige gezinswoningen rond een prachtige parktuin. De site is een oase van rust waar je eindeloos kan ontspannen.

  • Prachtige groenzone
  • Traditionele stijl, gerieflijke indeling
  • Extreem energiezuinig (E0 en beter)
  • Tot 4 slaapkamers

Bijna-energieneutrale woningen Mooie parktuin Vaste prijs vanaf ondertekening overeenkomstSara Pollet

Sara Pollet

info@durabrik.be
0800 62 732

Volgende energietechnieken zijn inbegrepen

  • Warmtepomp
  • Zonnepanelen
  • Vloerverwarming
  • Perfecte buitenschilisolatie
  • Balansventilatie met warmterecuperatie

Door dit alles behaalt je nieuwe thuis een negatief E-peil van min. -12. Dit betekent niet enkel grote besparingen op je energiefactuur, maar ook 5 jaar geen onroerende voorheffing én betere voorwaarden voor je lening.

De besparing is afhankelijk van je eigen verbruikspatroon en fluctuaties van de energie en gasprijzen in de markt. 

Landelijk wonen in Wetteren


Zeer energiezuinige gezinswoningen op maat van je gezin

De halfopen en gesloten woningen in traditionele stijl hebben tot 4 slaapkamers. De indeling is flexibel en biedt je de mogelijkheid om je nieuwe thuis perfect af te stemmen op je gezin. Wil jij graag een dressing, bureau of speelkamer? Er is ruimte genoeg, zelfs op zolder. Dankzij de grote ramen dringt het zonlicht tot diep in de woning binnen en krijg je een mooi uitzicht op de centrale parktuin en je eigen ruime tuin.


Prachtige landelijke leefomgeving met centrale parktuin

Niet alleen in je tuin maar ook voor je deur woon je in het groen. Want de sfeer van het historische Scheldelandschap wordt volop doorgetrokken in de buurt. De mooie parktuin met weelderig groen en water vormt het kloppend hart van de verkaveling. Jong en oud komt er samen om van het prachtig stukje natuur te genieten. Je spreekt er gezellig af met buren of komt er in je eentje tot rust met een podcast in je oren of een goed boek in de hand. De kinderen kunnen zich er naar hartenlust uitleven.

Lees meer over je omgeving

Het landschap wordt visueel nauw betrokken bij de beleving van de nieuwe buurt. Elk wandel- en fietspad heeft een connectie met de open ruimte, wat de leefbaarheid en het veiligheidsgevoel van de omgeving verhoogt.

Architectenbureau Bart Dehaene

Sara Pollet

Hebben we jouw interesse gewekt?