Wetteren - Blauwe Paal


In verkoop in augustus: Eerste fase van het woonproject in Wetteren met twintig nieuwe, bijzonder energiezuinige gezinswoningen. Centraal in de verkaveling komt een prachtig kloppend hart met water en groen. Benieuwd naar dit woonproject? 

Schrijf je in op de nieuwsbrief en krijg de komende maanden als eerste via e-mail: 

  • meer info over de verkaveling
  • de eerste beelden
  • de datum waarop deze woningen in verkoop komen
  • de prijslijst, het lastenboek en de brochure
Schrijf je in
Sara Pollet

Sara Pollet

info@durabrik.be
0800 62 732

Landelijk wonen in nieuwbouwproject Wetteren Blauwe Paal

Groene buurt

In Wetteren leef je landelijk en kan je heerlijk fietsen langs de Schelde. Maar in Blauwe Paal vind je het groen zelfs nog veel dichter bij huis. Brugje over en je staat er middenin. In het parkje voor je deur spreek jij gezellig af met buren of kom je er op je eentje helemaal tot rust met een podcast in je oren of een goed boek in de hand. De kinderen kunnen zich er helemaal uitleven op de natuurlijke speeltuigjes.

Twintig comfortabele nieuwbouwwoningen

De twintig halfopen en gesloten woningen hebben elk een gezellige tuin met terras. Voor je fiets hoef je alvast geen plek vrij te maken, want die kan in de gemeenschappelijke fietsenberging op het plein. Op de verkaveling komen ook vier parkeerclusters met in totaal 46 autostaanplaatsen. Iedereen parkeert zijn wagen daar en zo blijft je woonomgeving niet alleen verkeersluw, maar ook rustig en kindvriendelijk.

Energiezuinig wonen

De nieuwbouwwoningen scoren qua energieverbruik veel beter dan de norm. De uitstekende isolatie, zonnepanelen én warmtepomp zorgen voor een E-peil E10 of lager, waardoor je vijf jaar geen onroerende voorheffing hoeft te betalen. Met het Smart Home systeem haal je het maximum uit je zonnepanelen en hou je je energiefactuur onder controle. Zoals je merkt is je nieuwe woning helemaal klaar voor de toekomst.

* Onder voorbehoud van wijzigingen

Ook interessant voor jou