Wetteren - Blauwe Paal

Is het je droom om in een gezellige, levendige buurt te wonen met veel groen? Dan is woonproject Blauwe Paal in Wetteren je op het lijf geschreven. Durabrik bouwt hier in een eerste fase veertien bijzonder energiezuinige woningen met een flexibele en gerieflijke indeling. De huizen omarmen een prachtige parktuin, een oase van rust waar je eindeloos kan ontspannen.

  • Prachtige groenzone
  • Traditionele stijl, gerieflijke indeling
  • Extreem energiezuinig
  • Tuin- en terrasaanleg inbegrepen

Energiezuinige woning Gunstige mobi-score Mooie parktuin Vaste prijs vanaf ondertekening overeenkomst


Sara Pollet

Sara Pollet

info@durabrik.be
0800 62 732

Landelijk wonen in Wetteren


Zeer energiezuinige gezinswoningen op maat van je gezin

De twintig halfopen en gesloten woningen hebben een traditionele architectuur. De flexibele en gerieflijke indeling bied je de mogelijkheid om je nieuwe thuis perfect af te stemmen op je gezin. Wil jij graag een dressing, bureau of speelkamer? Er is ruimte genoeg, zelfs op zolder. Dankzij de grote ramen dringt het zonlicht tot diep in de woning binnen en krijg je een mooi uitzicht op de centrale parktuin en je ruime tuin met terras. Die zijn trouwens al aangelegd op het moment dat je verhuist, zodat je er onmiddellijk van kan genieten.


Prachtige landelijke leefomgeving met centrale parktuin

Niet alleen in je tuin maar ook voor je deur woon je in het groen. Want de sfeer van het historische Scheldelandschap wordt volop doorgetrokken in de buurt. De mooie parktuin met weelderig groen en water vormt het kloppend hart van de verkaveling. Jong en oud komt er samen om van het prachtig stukje natuur te genieten. Je spreekt er gezellig af met buren of komt er in je eentje tot rust met een podcast in je oren of een goed boek in de hand. De kinderen kunnen zich er naar hartenlust uitleven.

Lees meer over je omgeving

Het landschap wordt visueel nauw betrokken bij de beleving van de nieuwe buurt. Elk wandel- en fietspad heeft een connectie met de open ruimte, wat de leefbaarheid en het veiligheidsgevoel van de omgeving verhoogt.

Architectenbureau Bart Dehaene

Helemaal klaar voor de toekomst

Je nieuwbouwwoning scoort uitstekend qua energieverbruik. Met een E-peil onder nul en een smart home-systeem verbruik je vooral je eigen geproduceerde stroom. En voor wat er daarna nog overschiet, krijg je een injectievergoeding van de netbeheerder. Je geniet ook vijf jaar 100% korting op je onroerende voorheffing en krijg betere voorwaarden voor je lening. Je nieuwe woning is dus helemaal klaar voor een energiezuinige en milieuvriendelijke toekomst.

Ontdek onze duurzame en energiezuinige manier van bouwen

Ons aanbod in

Wetteren - Blauwe Paal
Sara Pollet

Hebben we jouw interesse gewekt?

Ook interessant voor jou