Brugge - Houtkaai

Op de Houtkaai komen 20 stijlvolle appartementen met royaal uitzicht over het water. Je woont in een wandel-fietsstraat in een rustige residentiële buurt op fietsafstand van de stadskern.

 

Vaste prijs vanaf ondertekening overeenkomst Verwarming met warmtepomp Energiezuinige appartementen


Vincent Sohier
Filip Vandermeeren

Filip Vandermeeren & Vincent Sohier

info@durabrik.be
0800 62 732

Wonen aan het water

Residentie Gerard David biedt een breed woonaanbod gaande van 1- en 2-kamerappartementen tot woonunits met 3 slaapkamers en loft penthouses. De mooie terrassen, sfeervolle binnentuin en ondergrondse parkeergarage maken je wooncomfort compleet.

Ontdek de appartementen


Bespaar fors op je energiefactuur

Volgende energietechnieken zijn inbegrepen

  • Geothermische warmtepomp
  • Zonnepanelen
  • Vloerverwarming
  • Perfecte buitenschilisolatie
  • Balansventilatie met warmterecuperatie

Hierdoor haalt je nieuwe thuis een E-peil van E20. Dit betekent niet enkel grote besparingen op je energiefactuur, maar ook 5 jaar geen onroerende voorheffing én betere voorwaarden voor je lening.

Klinkt dit fantastisch? Lees hier meer.


In alle appartementen is zo veel mogelijk connectie met het water gecreëerd.

Bernard Van Eecke (ARCAS), architect


Bouw gerust, met een vaste prijs

Wie nu een woning bouwt of renoveert, kijkt tegen stijgende materiaalprijzen aan. Dat zal de komende tijd zo blijven. Dat betekent dat een appartement bouwen uiteindelijk veel meer kan kosten dan je voorzien had. Niet bij Durabrik. We garanderen een prijsvastheid van alle appartementen die we aanbieden. Je vraagt je misschien af hoe dat in zijn werk gaat? Op het moment dat je bij ons een overeenkomst tekent, staat alles daarin in detail beschreven. Je kent de plannen, de afwerking, de vooropgestelde timing en de prijs. Die prijs wordt dan verankerd. Ook al stijgen de materiaalprijzen verder tijdens de bouw van je nieuwbouwappartement. Je vastgelegde prijs verandert niet. Dat is echt zeer uitzonderlijk in de bouwsector. We willen dat je bij ons met een gerust hart je nieuwe thuis kan kopen.

Geen overstromingsrisico

Scores van A  tot D geven het overstromingsrisico weer voor jouw perceel (P-score) en jouw gebouw (G-score). Zoals je ziet, mag je op beide oren slapen want jouw woning loopt geen gevaar.

Klasse A: geen overstroming gemodelleerd

Klasse B: kleine kans op overstromingen onder klimaatverandering 2050

Klasse C: kleine kans op overstromingen onder huidig klimaat

Klasse D: middelgrote kans op overstromingen onder huidig klimaat

Vincent Sohier Filip Vandermeeren

Hebben we jouw interesse gewekt?

Ook interessant voor jou