Tubeke - Rue Scaillet

Op fietsafstand van Tubeke-centrum woon je in een nieuwe buurt die zich knus in de omgeving nestelt.

Alles is aanwezig: buurtwinkels, scholen en recreatie, maar ook het treinstation en vlotte verbindingen naar de steden in de buurt. Een gezellig plekje dat ongetwijfeld een warme stek wordt voor jou en je gezin. Je woont op een nieuwbakken site met een eigentijds karakter. De huizen en de straat zijn nieuw, maar de buurt errond bestaat al een tijdje en biedt je meteen alles wat je nodig hebt. Een school op wandelafstand en buurtwinkels vlakbij waar je ’s avonds vlug nog je boodschappen kan doen? Hoe handig kan het zijn! Met de fiets sta je op vijf minuutjes aan het station en met de auto rijd je vlot naar de grote invalswegen in de buurt.

Bijna-energieneutrale woningen Vaste prijs vanaf ondertekening overeenkomst


Bernard Pilette
Olivier Mathieu

Olivier Mathieu & Bernard Pilette

info@durabrik.be
010 81 26 21

Slim wonen

Je huis is functioneel gebouwd en slim ingericht. Dat alleen al scheelt een slok op de borrel voor je energiefactuur. Bovendien profiteer je volop van de zuidgerichte oriëntatie. In je tuin geniet je heel lang van het zonnetje en in huis hoeven de lampen en de verwarming niet snel aan. De lichtinval maakt het er bovendien zomer en winter supergezellig.

Ontdek meer over je duurzame woning


Interessante regio

Van gezellige dorpjes met een rijke geschiedenis tot steden die bruisen tot diep in de nacht, de streek rond Tubeke heeft haar inwoners heel wat te bieden. En het voordeel is dat je overal vlot geraakt. Met de auto, maar zeker ook met de trein. Wonen in Tubeke biedt heel wat voordelen. De vlotte bereikbaarheid is er alvast eentje van.

Ontdek onze huizen


De woning maakt maximaal gebruik van de voordelen van een zuidgerichte oriëntatie.

Architect Joris Screpel

 


Ontdek de buurt

Bernard Pilette Olivier Mathieu

Hebben we jouw interesse gewekt?