Evergem - Doornzeledries/Lochtingstraat

Vlak bij de Doornzele Dries woon je in een kalme buurt. Er is geen doorgaand verkeer en een speelplein vlakbij. De 7 woningen van fase 2 combineren een sobere architectuur met een handig interieur en een laag energieverbruik.

Bijna-energieneutrale woningen Vaste prijs vanaf ondertekening overeenkomst Verwarming met warmtepompSara Pollet

Sara Pollet

info@durabrik.be
0800 62 732

Eigentijds wonen in Evergem

Eigentijds betekent dat je in je huis alle ruimte optimaal benut. Een handige wasplaats en berging, geen schuine wanden in de drie slaapkamers en een mooie zolder met plek voor nog meer kamers. Dat is efficiënt. Het licht valt bovendien mooi binnen in je leefruimtes en verwarmt je interieur.

Ontdek je woning


Laag energieverbruik

In jouw huis kan je fors besparen op je energiefactuur. Zonnepanelen, warmtepomp én smart home-energiemanagement systeem zijn daarvoor perfect op elkaar afgestemd. Ook een regenwaterput van 10.000 liter is inbegrepen zodat je veel minder leidingwater verbruikt.

Download de brochure en lees wat nog meer inbegrepen is.


De sobere, hedendaagse woningen passen goed in de ‘dorpse’ context van de omgeving.

Architect Koen Van Parys


Vaste prijs

Vanaf het moment dat je de aankoopovereenkomst tekent, ligt de prijs van je woning vast. Duurdere materialen worden dan niet meer doorgerekend. Dat is momenteel zeer uitzonderlijk in de bouwsector. Met Durabrik bouw je gerust.


Verborgen pareltjes in het Meetjesland

In dit stukje Meetjesland kan je te voet of met de fiets heel mooie plekjes natuur ontdekken. Volg gewoon de routes en de knooppunten en ze leiden je bijvoorbeeld langs het geboortedorp van zanger Luc De Vos of langs stille getuigen van de Eerste Wereldoorlog. Je kan voor een fikse wandeling ook makkelijk uitwijken naar Puyenbroeck, de Lembeekse Bossen of Het Leen.


Sara Pollet

Hebben we jouw interesse gewekt?

Ook interessant voor jou