Evergem - Doornzeledries/Lochtingstraat

Dit project is uitverkocht

Helaas, dit woonproject in Evergem - Doornzeledries/Lochtingstraat is uitverkocht.

Maar niet getreurd, er is nog aanbod in de buurt. Neem zeker en vast een kijkje.


Projecten in de buurt van Evergem


Energiebewust en betaalbaar wonen in Evergem


Spelen en keuvelen aan de Dries

Tussen de Doornzele Dries en de Lochtingstraat is het kalm wonen. Met een straat waar weinig auto’s rijden en een leuk speelplein om de hoek is deze buurt ideaal voor opgroeiende kinderen. Maar ook de volwassenen vinden hier snel hun draai eens ze de buren wat beter leren kennen. In de zomer kunnen jullie bijvoorbeeld samen naar de Dries trekken om je onder de bomen neer de vleien met wat hapjes en een fris pintje. Het goeie leven, vlak bij de deur!


Compact en functioneel

Met een gezin kan je elk plekje in huis goed gebruiken. De huizen in dit woonproject bieden je qua ruimtegebruik veel flexibiliteit. De kamers boven kunnen een slaapkamer worden, maar evengoed een bureau of een dressing. Er zijn geen schuine plafonds, dus dat is qua ruimte mooi meegenomen. In de woningen met een hellend dak kan ook de zolderruimte nog extra ingericht worden op maat van je gezin.

Bekijk de woningen


Energiebewust wonen

De woningen in dit project zijn niet alleen betaalbaar op het moment van aankoop, maar ook lang daarna. Want je hebt alles in huis om zo zuinig mogelijk met energie om te springen. Het regenwater wordt opgevangen en kan je hergebruiken. De zonnepanelen op je dak zorgen voor gratis energie. Maar vooral: je beschikt over een home control systeem om je stroomverbruik op te volgen en te sturen zodat je zo weinig mogelijk betaalt.


De sobere, hedendaagse woningen passen goed in de ‘dorpse’ context van de omgeving.

Architect Koen Van Parys


Verborgen pareltjes in het Meetjesland

In dit stukje Meetjesland kan je te voet of met de fiets heel mooie plekjes natuur ontdekken. Volg gewoon de routes en de knooppunten en ze leiden je bijvoorbeeld langs het geboortedorp van zanger Luc De Vos of langs stille getuigen van de Eerste Wereldoorlog. Je kan voor een fikse wandeling ook makkelijk uitwijken naar Puyenbroeck, de Lembeekse Bossen of Het Leen.


Ons aanbod in

Evergem - Doornzeledries/Lochtingstraat
Verkocht

Woningen

  • 3 slaapkamers (2 extra mogelijk)
  • Slimme hub voor minder energieverbruik
  • Garage
Helaas, de woningen zijn uitverkocht.