Aalter - Sint-Jozefstraat

In deze jonge en warme buurt vlak bij het centrum van Aalter woon je gezellig en energiezuinig. Of je nu op zoek bent naar een starterswoning of een ruim huis om met je nieuw samengesteld gezin te wonen, hier vindt iedereen precies de ruimte die hij nodig heeft.

Bijna-energieneutrale woningen Vaste prijs vanaf ondertekening overeenkomst


Vincent Sohier
Filip Vandermeeren

Filip Vandermeeren & Vincent Sohier

info@durabrik.be
0800 62 732

Volgende energietechnieken zijn inbegrepen

  • Warmtepomp
  • Zonnepanelen
  • Smart home systeem
  • Vloerverwarming
  • Perfecte buitenschilisolatie
  • Balansventilatie met warmterecuperatie

Door dit alles behaalt je nieuwe thuis een E-peil van max. 10. Dit betekent niet enkel grote besparingen op je energiefactuur, maar ook 5 jaar geen onroerende voorheffing én betere voorwaarden voor je lening.

De besparing is afhankelijk van je eigen verbruikspatroon en fluctuaties van de energie en gasprijzen in de markt. 


Zorgeloos genieten in het groen

Als je houdt van rust en natuur, maar toch graag overal dichtbij bent, dan zit je in deze Meetjeslandse gemeente helemaal op je plek. In het gevarieerde landschap komt de natuurliefhebber zeker aan zijn trekken. Heides, uitgestrekte bossen, een kabouterpad en sprookjesbos. Aalter heeft het allemaal. Ook in je eigen mooie, zonnige tuin is er voldoende plek om zorgeloos te genieten.


Je spaarboekje eerst nog wat aanvullen? Ontdek Rent To Own! 

Zou je graag een nieuwbouwwoning kopen maar wil je eerst nog sparen? Dan is huurkoop of rent to own misschien wat je zoekt. Je hebt de voordelen en flexibiliteit van huren, terwijl je na een huurperiode van 2 of 6 jaar een aankoopoptie op de woning krijgt. Waarom dit een slimme keuze kan zijn ontdek je op onze pagina over huurkoop en rent to own.

Lees hier wanneer Rent To Own een oplossing voor jou is

De buurt straalt warmte en gezelligheid uit.

Berkein Architects


Op maat van jouw gezin

In dit project krijgt elk huis zijn eigen identiteit. Zo is elke gevel gepersonaliseerd, zijn er huizen met platte en hellende daken en heb je open, halfopen en gesloten bebouwing. Ook voor de indeling binnen is er een divers woonprogramma beschikbaar, afhankelijk van wat jouw gezin nodig hebt.

Lees hier meer over de keuzemogelijkheden


Vincent Sohier Filip Vandermeeren

Hebben we jouw interesse gewekt?

Ook interessant voor jou