Court-Saint-Etienne - Tienne du Pâturage

In deze rustige gemeente bij Louvain-la-Neuve woon je in een vrijstaande woning met een mooie, grote tuin. De landelijke omgeving is de ideale thuisbasis voor gezinnen die houden van rust, maar toch ook graag overal dichtbij wonen. Winkels, scholen, steden en natuur: je vindt het allemaal vlak bij je deur.

  • Tijdelijke actie: Gratis zonnepanelen

Bernard Pilette
Olivier Mathieu

Olivier Mathieu & Bernard Pilette

info@durabrik.be
010 81 26 21

Ruim en landelijk wonen in Court St-Etienne


Veel ruimte binnen en buiten

Je woning is een open bebouwing en staat op een mooi stuk grond van zes tot tien are. Een rustgevende oase die ideaal is voor wie van het buitenleven houdt, met plezier regelmatig de barbecue aansteekt en de kinderen graag een veilige plek geeft om naar hartenlust buiten te spelen. Ook binnen hebben jij en je gezin alle ruimte, met een mooie leefruimte en een inpandige garage beneden, drie slaapkamers boven en nog een gerieflijke zolder die je zelf kan inrichten.

Ontdek je woning


Rustige ligging

In Court St-Etienne woon je heel landelijk. Je tuin grenst aan een weiland waar af en toe paardjes grazen en in de straat is er weinig passage van auto’s. Even wandelen en je komt al meteen langs velden en bossen waar je regelmatig een glimp van een reetje opvangt. In deze groene omgeving is het niet moeilijk om helemaal tot rust te komen, een middag in het bos te spelen of eens lekker uit te waaien. Onthaasten doe je hier gewoon vlak bij huis.


Bespaar tot €550 per maand op je energiefactuur

Volgende energietechnieken zijn inbegrepen

  • Warmtepomp
  • Zonnepanelen
  • Vloerverwarming
  • Perfecte buitenschilisolatie
  • Balansventilatie met warmterecuperatie

Door dit alles is je nieuwe thuis bijna energieneutraal.

De besparing is afhankelijk van je eigen verbruikspatroon en fluctuaties van de energie en gasprijzen in de markt. 

Bereken jouw persoonlijk voordeelBernard Pilette Olivier Mathieu

Hebben we jouw interesse gewekt?