Mont-Saint-Guibert - Rue Saint-Jean

De prachtige groene site ‘Côté Jardin’, gelegen in de Rue Saint-Jean, dompelt je onder in een landelijke sfeer en een optimale kwaliteit van wonen. Hier kan je jouw nieuwe woning kiezen uit 2 halfopen gezinswoningen en 10 moderne appartementen in Residentie Béclines. Elke woonunit is uniek, wat zorgt voor een aantrekkelijke mix aan mogelijkheden.

Bijna-energieneutrale woningen Vaste prijs vanaf ondertekening overeenkomst


Bernard Pilette
Olivier Mathieu

Olivier Mathieu & Bernard Pilette

info@durabrik.be
010 81 26 21

1 tot 3 slaapkamers

Het woonaanbod in Résidence Béclines is gevarieerd, met appartementen gaande van 1 tot 3 slaapkamers. De 3-slaapkamerappartementen beschikken naast een badkamer met bad ook nog over een douchekamer. De leefruimtes en je mooie terras bieden de nodige privacy om in alle rust van de tuin met bomen te genieten.

Benieuwd naar de huizen? Lees meer hier.

Benieuwd naar alle appartementen? Bekijk ze hier.


Bespaar gevoelig op je energiefactuur

Volgende technieken zijn inbegrepen:

  • Vloerverwarming
  • Perfecte buitenschilisolatie
  • Balansventilatie met warmterecuperatie

De woningen zijn ook nog uitgerust met zonnepanelen en een smart home systeem. Door dit alles krijgt jouw appartement een gunstig A label en bespaar je gevoelig op je energiefactuur.


Bouw gerust, met een vaste prijs

Wie nu een woning bouwt of renoveert, kijkt tegen stijgende materiaalprijzen aan. Dat zal de komende tijd zo blijven. Dat betekent dat een huis bouwen uiteindelijk veel meer kan kosten dan je voorzien had. Niet bij Durabrik. We garanderen een prijsvastheid. Je vraagt je misschien af hoe dat in zijn werk gaat? Op het moment dat je bij ons een overeenkomst tekent, staat alles daarin in detail beschreven. Je kent de plannen, de afwerking, de vooropgestelde timing en de prijs. Die prijs wordt dan verankerd. Ook al stijgen de materiaalprijzen verder tijdens de bouw van je nieuwbouwwoning. Je vastgelegde prijs verandert niet. Dat is echt zeer uitzonderlijk in de bouwsector. Je willen dat je bij ons met een gerust hart je nieuwe thuis kan kopen.


Ontdek de buurt

Bernard Pilette Olivier Mathieu

Hebben we jouw interesse gewekt?