Dit huis is klaar voor ons gezin

Woning - Juni 2021

Stéphanie en Loïc hebben nog geen kinderen, maar ze dromen er wel al van hoe het zal zijn met een kleine dreumes in huis. Dat idee speelde heel erg mee in de zoektocht naar een huis. Ze vonden hun ideale gezinswoning in het woonproject van Durabrik in Tubeke.

Waar hebben jullie op gelet toen jullie op zoek waren naar een nieuwe woning?

Loïc: “We zochten een huis dat kan mee-evolueren met ons gezin. Nu hebben we nog geen kinderen, maar die komen er hopelijk wel en dan willen we dat er ruimte voor hen is en dat ze kunnen opgroeien in een rustige, veilige buurt. Ook de nabijheid van onze familie vinden we belangrijk. Zo zijn we bij het bouwproject van Durabrik in Tubeke terechtgekomen.”

Nieuwbouw en geen renovatie? Waarom?

“Ik ben er zeker van dat een renovatie even duur of zelfs duurder kan uitvallen dan een nieuwbouw. We wilden geen onaangename verrassingen en een budget dat van in het begin duidelijk was.”

Kenden jullie Durabrik al voor jullie hun bouwproject zagen?

“Neen, helemaal niet. Maar toen we wat gingen rondvragen, hoorden we alleen maar positieve geluiden. Het gaf ons vertrouwen dat we met een serieuze speler in zee gingen.”

Hoe is die samenwerking verlopen?

“Zeer goed. Van in het begin hadden we er een goed gevoel bij dat er met ons werd meegedacht en dat er rekening werd gehouden met onze wensen. Zo wilden we bijvoorbeeld een inkomhal met glas dat tot op de eerste verdieping doorloopt, en dat heeft Durabrik zo uitgevoerd. En de Italiaanse douche die we in onze gedachten hadden, heeft de interieuradviseur van Durabrik speciaal voor ons ontworpen. Ook bij de keuze van de materialen kregen we zeer goed advies over de voor- en nadelen van elke keuze en de impact op ons budget. Ze zijn sowieso bij Durabrik zeer transparant over de prijzen en zo hebben wij het graag.”

Jullie wonen nog maar net in jullie nieuwe huis: kan je al zeggen wat je het leukste plekje vindt?

“Dat is zonder twijfel de living en de eetplaats. Die baden in het licht en vanuit onze zetel kijken we uit op het bos van Lembeek. Ik herinner mij nog dat dit uitzicht ons bij de eerste kennismaking al enorm aansprak en nu kunnen we er inderdaad elke dag van genieten. Het is één van de grootste troeven van onze woning.”

Waarom voel je je hier 100% thuis?

“Omdat dit een plek is waar ik ons gezin zie opgroeien.”

Enkele sfeerbeelden

Meer klantenverhalen