Het wordt ongetwijfeld een heel fijne thuis

Woning - Mei 2019

Jan en Sulotta huren nu in Lede een huis dat gebouwd werd door Durabrik. Op zoek naar een eigen stek, schuimden ze de huizenmarkt af. Ze hielden ook de nieuwe projecten van Durabrik goed in het oog. Toen bleek dat er in hun gemeente een nieuwe Durabrik-verkaveling kwam, gingen ze meteen een kijkje nemen.

Van huurwoning naar eigen huis

“We zijn heel tevreden over ons huurhuis”, zegt Sulotta. “Het is er licht en het heeft een handige indeling. We hebben een ruime keuken en bergruimte, er is een zolder en we wonen in een rustige buurt. Zoals de meeste Belgen waren we echter op zoek naar een eigen huis omdat we niet ons leven lang willen huren. Een eigen woning is toch een investering voor de toekomst.”

Goede ligging

Jan en Sulotta wilden het liefst in Lede blijven wonen. Het toeval wil dat Durabrik net daar een nieuwe verkaveling bouwt. “Ons nieuwe huis ligt even dicht bij het station als het huis waar we nu wonen, op amper vijf minuutjes wandelen. Dat vinden wij een enorm pluspunt. Qua stijl en indeling hebben de huizen wel wat weg van elkaar, alleen zijn er in onze nieuwe woning drie slaapkamers in plaats van twee en zijn alle leefruimtes een beetje groter. Ook de buurt sprak ons aan. Er is geen doorgaand verkeer en daardoor hopelijk lekker rustig. Het wordt ongetwijfeld een heel fijne thuis.”

Uitkijken naar een nieuwe thuis

De bouwaanvraag voor het huis van Jan en Sulotta is ingediend. Binnenkort wordt de akte verleden en daarna kunnen Jan en Sulotta leuke materialen gaan kiezen voor hun nieuwe huis. “Iets om naar uit te kijken!”

Ontdek onze realisatie in Lede.  

Enkele sfeerbeelden

Meer klantenverhalen