Aalst - Zonnestraat - Residentie Carlton

Aalst verveelt nooit. Residentie Carlton ligt in het bruisende hart van deze levendige carnavalstad, terwijl je tegelijkertijd toch erg rustig en groen woont. Dankzij de uitstekende ligging en grote verscheidenheid aan type appartementen is deze residentie perfect voor singles, jonge koppels, nieuwe gezinnetjes én gepensioneerden.

Alle nog beschikbare appartementen komen in aanmerking voor het verlaagd btw-tarief van 6%. Wil je hierover meer weten? Bekijk hier de voorwaarden of contacteer ons via mail of telefoon. We informeren je graag verder.

  • 1, 2 of 3 slaapkamers 
  • Appartementen zijn snel beschikbaar
  • Ondergrondse parkeerplaatsen 
  • Overdekte fietsstallingen
  • Crèches, scholen, winkels op wandel- en fietsafstand 
  • 5 minuutjes wandelen naar de Grote Markt 
  • Goede verbindingen naar Brussel en Gent 
  • Op een paar minuutjes van de Parklaan en zo naar E40
  • Bekijk de fiets- en wandelroute 
  • Verlaagd btw-tarief 6%

 

Interessante investering Verlaagd btw tarief 6%


Sara Pollet

Sara Pollet

info@durabrik.be
0800 62 732

Ontdek Residentie Carlton in Aalst!


Oase van rust middenin de stad

De grootste meerwaarde van dit project is vast en zeker de prachtige binnentuin. Als je via de Zonnestraat of de Windmolenstraat binnengaat, waan je je in een andere wereld. De tuin is een oase van groen en rust. De perfecte plek om met een boek of wat muziek in je oren te ontsnappen aan de drukte van de stad. Kinderen kunnen er veilig samen spelen, terwijl jij gezellig bijbabbelt met de buren.


Voor ieder wat wils

Residentie Carlton bestaat uit verschillende woonunits. Woonunit A bevindt zich aan de straatkant in de Zonnestraat, unit B is het vernieuwde pakhuis, unit C is centraal gelegen aan de binnentuin en unit D ligt aan de Windmolenstraat. Er zijn appartementen met één, twee en zelfs drie slaapkamers, een in- of uitpandig terras, of beiden. Keuze te over dus om hier het appartement van je dromen te vinden. Voor extra comfort beschikt elk appartement bovendien over een berging en een apart toilet.

Ontdek de appartementen


Een rendabele investering in Aalst

Met gegarandeerde huurinkomsten het eerste jaar zijn de kant-en-klare nieuwbouwappartementen in Aalst ideaal om te verhuren. Pal in het centrum, maar toch rustig door de mooie binnentuin. Door de verschillende woonconfiguraties zal er ongetwijfeld iets tussen zitten die je zeker aanspreekt. Daarnaast is investeren in vastgoed met Durabrik een veilige belegging. Je kan ook op beide oren slapen met het rentmeesterschap.

Meer info


Verken je nieuwe buurt

Op een ontspannen manier je toekomstige buurt ontdekken? We stippelden voor jou een leuke fiets- en wandelroute uit.

Download de route

Ontdek de buurt


Nieuws voor jou

Sara Pollet

Hebben we jouw interesse gewekt?