Gentbrugge - Jean Jaurèslaan

In de charmante en levendige wijk ‘Vogelhoek’ woon je tussen de jonge gezinnen. De vele voortuintjes en bomen in de straten geven de buurt een vrolijke en groene uitstraling. Dit project in de Jean Jaurèslaan combineert het beste van twee werelden: je woont in een gezellige buurt op mensenmaat, maar tegelijkertijd bevindt je nieuwe thuis zich op amper tien minuutjes fietsen van Gent.

Energiezuinige woning Mooie parktuin Vaste prijs vanaf ondertekening overeenkomst


Quirijn Pannecoucke

Quirijn Pannecoucke

info@durabrik.be
0800 62 732

Wie hier komt wonen, kan van twee walletjes eten: het project ligt op een boogscheut van Gent en toch woon je erg rustig en groen.

DENC!-Studio aan het woord


Wonen in een bruisende stadswijk

In deze bedrijvige stadswijk waait een frisse en dynamische wind. Alles wat je nodig hebt, ligt bovendien op fietsafstand van je nieuwe huis. Naar de winkel, tennisclub, bakker of school, het was nog nooit zo gemakkelijk. Kom je als cultuur- of gastronomieliefhebber toch nog niet aan je trekken? Het centrum van Gent ligt op slechts tien minuten fietsen!


Klaar voor de toekomst

Qua mobiliteit kan je in deze buurt heel makkelijk voor duurzame oplossingen kiezen. Maar ook je huis is klaar voor de toekomst. Voor een aangenaam leefcomfort gebruiken we in onze woningen onderhoudsvriendelijke en duurzame materialen, een uitstekende isolatie en zonnepanelen. Die combinatie zorgt ervoor dat je woning een E-peil lager dan of gelijk aan E20 heeft. Wist je trouwens dat je je bank om betere voorwaarden voor je lening kan vragen als je woning onder een energiepeil van E30 valt? Als je naast energie ook water wil besparen, kan dat met de hulp van het waterzuiveringssysteem Hydraloop. Je recycleert zo maar liefst 85% van het verbruikte water.

Lees meer over onze duurzame manier van bouwen


Voetgangers en fietsers centraal

Dankzij de uitstekende ligging van je nieuwe huis heb je (bijna) geen auto meer nodig. Overal geraak je eenvoudig te voet, met de fiets of het openbaar vervoer. Een bus- en tramhalte vind je op amper 350 meter en op minder dan tien minuten fietsen sta je al in het dichtstbijzijnde treinstation. Ook fervente autodelers komen hier aan hun trekken. Heb je toch een eigen auto? Dan parkeer je hem op je persoonlijke parkeerplaats op de gemeenschappelijke parking. Zo wordt een kindvriendelijke en veilige omgeving gecreëerd, want op de site zelf kom je geen auto’s tegen.


Keuzes te over

Je maakt van je nieuwe huis een echte thuis dankzij de vele keuzemogelijkheden. Geef jij de voorkeur aan een traditionele of bel-etage indeling? Een keuken met of zonder kookeiland? Drie, vier of vijf slaapkamers? Je kiest het allemaal zelf.

Ontdek alles over de keuzemogelijkheden

Ons aanbod in

Gentbrugge - Jean Jaurèslaan

Nieuws voor jou

Quirijn Pannecoucke

Hebben we jouw interesse gewekt?

Ook interessant voor jou