Gentbrugge - Jean Jaurèslaan

In deze leuke stadsbuurt met park vind je 27 opvallende gezinswoningen die dankzij hun slimme indeling en bijzonder laag energieverbruik helemaal klaar zijn voor de toekomst. Hier kan je echt kiezen voor bewust en duurzaam wonen.

Bijna-energieneutrale woningen Mooie parktuin Vaste prijs vanaf ondertekening overeenkomstQuirijn Pannecoucke

Quirijn Pannecoucke

info@durabrik.be
0800 62 732

Volgende energietechnieken zijn inbegrepen

  • Warmtepomp
  • Zonnepanelen
  • Vloerverwarming
  • Perfecte buitenschilisolatie
  • Balansventilatie met warmterecuperatie

Door dit alles behaalt je nieuwe thuis een E-peil vanaf 2. Dit betekent niet enkel grote besparingen op je energiefactuur, maar ook 5 jaar geen onroerende voorheffing én betere voorwaarden voor je lening.

De besparing is afhankelijk van je eigen verbruikspatroon en fluctuaties van de energie en gasprijzen in de markt. 


Wonen in een bruisende stadswijk

In deze bedrijvige stadswijk waait een frisse en dynamische wind. Alles wat je nodig hebt, ligt bovendien op fietsafstand van je nieuwe huis. Naar de winkel, tennisclub, bakker of school, het was nog nooit zo gemakkelijk. Kom je als cultuur- of gastronomieliefhebber toch nog niet aan je trekken? Het centrum van Gent ligt op slechts tien minuten fietsen!Wie hier komt wonen, kan van twee walletjes eten: het project ligt op een boogscheut van Gent en toch woon je erg rustig en groen.

DENC!-Studio aan het woord


Voetgangers en fietsers centraal

Dankzij de uitstekende ligging van je nieuwe huis heb je (bijna) geen auto meer nodig. Overal geraak je eenvoudig te voet, met de fiets of het openbaar vervoer. Een bus- en tramhalte vind je op amper 350 meter en op minder dan tien minuten fietsen sta je al in het dichtstbijzijnde treinstation. Ook fervente autodelers komen hier aan hun trekken. Heb je toch een eigen auto? Dan parkeer je hem op je persoonlijke parkeerplaats op de gemeenschappelijke parking. Zo wordt een kindvriendelijke en veilige omgeving gecreëerd, want op de site zelf kom je geen auto’s tegen.


Keuzes te over

Je maakt van je nieuwe huis een echte thuis dankzij de vele keuzemogelijkheden. Geef jij de voorkeur aan een traditionele of bel-etage indeling? Een keuken met of zonder kookeiland? Drie, vier of vijf slaapkamers? Je kiest het allemaal zelf.

Ontdek alles over de keuzemogelijkhedenNieuws voor jou

Quirijn Pannecoucke

Hebben we jouw interesse gewekt?

Ook interessant voor jou