Gentbrugge - Jean Jaurèslaan

Ce texte est uniquement disponible en néerlandais.

In de charmante en levendige wijk ‘Moscou-Vogelhoek’ woon je tussen de jonge gezinnen. De vele voortuintjes en bomen in de straten geven de buurt een vrolijke en groene uitstraling. Dit project in de Jean Jaurèslaan combineert het beste van twee werelden: je woont in een aangename en groene buurt op mensenmaat, maar tegelijkertijd bevindt je nieuwe thuis zich op amper een boogscheut van Gent.


Christophe De Buck
Quirijn Pannecoucke

Quirijn Pannecoucke & Christophe De Buck

info@durabrik.be
0800 62 732

Wie hier komt wonen, kan van twee walletjes eten: het project ligt op een boogscheut van Gent en toch woon je erg rustig en groen.

DENC!-Studio aan het woord


Wonen in een bruisende stadswijk

In deze bruisende stadswijk waait een frisse en dynamische wind. Alles wat je maar nodig hebt, ligt bovendien op fietsafstand van je nieuwe huis. Naar de winkel, tennisclub, bakker of school, het was nog nooit zo gemakkelijk. Kom je als cultuur- of gastronomieliefhebber toch nog niet aan je trekken? Het centrum van Gent ligt op slechts tien minuten fietsen!


Klaar voor de toekomst

Aangenaam leefcomfort wordt in deze Durabrik-woningen gegarandeerd door het gebruik van onderhoudsvriendelijke en duurzame materialen, een uitstekende isolatie en zonnepanelen. De combinatie van bovenstaande elementen zorgt er bovendien voor dat je woning een E-peil lager dan of gelijk aan E20 heeft. Je bent met andere woorden helemaal klaar voor de toekomst. Wist je trouwens al dat je je bank om betere voorwaarden voor je lening kan vragen als je woning onder een energiepeil van E30 valt? Als je naast energie ook water wil besparen, kan dat met de hulp van het waterzuiveringssysteem Hydraloop. Je recycleert zo maar liefst 85% van het verbruikte water. De eerste vijf kopers krijgen een gratis Hydraloop voor hun nieuwe woning.

Lees meer over het E-peil


Voetgangers en fietsers centraal

Dankzij de uitstekende ligging van je nieuwe huis heb je (bijna) geen auto meer nodig. Overal geraak je eenvoudig te voet, met de fiets of het openbaar vervoer. Een bus- en tramhalte vind je op amper 350 meter en op minder dan tien minuten fietsen sta je al in het dichtstbijzijnde treinstation. Ook fervente autodelers komen hier aan hun trekken. Heb je toch een eigen auto? Dan parkeer je hem op je persoonlijke parkeerplaats op de gemeenschappelijke parking. Zo wordt een kindvriendelijke en veilige omgeving gecreëerd, want op de site zelf kom je geen auto’s tegen.Keuzes te over

Je maakt van je nieuwe huis een echte thuis dankzij de vele keuzemogelijkheden. Geef jij de voorkeur aan een traditionele of bel-etage indeling? Een keuken met of zonder kookeiland? Drie, vier of vijf slaapkamers? Je kiest het allemaal zelf.

Ontdek alles over de keuzemogelijkheden.

Notre offre

Gentbrugge - Jean Jaurèslaan
Christophe De Buck Quirijn Pannecoucke

Avons-nous suscité votre intérêt?

Aussi intéressant pour vous