Lede - Spoorstraat

Op vijf minuutjes van het centrum van Lede vind je een rustige woonbuurt met behaaglijk comfortabele woningen. De strakke indeling, natuurlijke lichtinval en handige ruimtes creëren het wooncomfort waar jij en je gezin naar op zoek zijn.

 

Bijna-energieneutrale woningen Vaste prijs vanaf ondertekening overeenkomst


Sara Pollet

Sara Pollet

info@durabrik.be
0800 62 732

Volgende energietechnieken zijn inbegrepen

  • Warmtepomp
  • Zonnepanelen
  • Smart home systeem
  • Vloerverwarming
  • Perfecte buitenschilisolatie
  • Balansventilatie met warmterecuperatie

Door dit alles behaalt je nieuwe thuis een E-peil van max. 10. Dit betekent niet enkel grote besparingen op je energiefactuur, maar ook 5 jaar geen onroerende voorheffing én betere voorwaarden voor je lening.

De besparing is afhankelijk van je eigen verbruikspatroon en fluctuaties van de energie en gasprijzen in de markt. 


Modern wonen tussen Aalst en Dendermonde

Lede is een uitstekende uitvalsbasis voor steden als Aalst, Dendermonde en Gent. Je woont dicht bij de invalswegen en het station, maar toch lekker rustig in een buurt met weinig verkeer. Vlakbij ligt het Park van Mesen en ook handelaars en scholen vind je in de nabije omgeving. Je kan overal gemakkelijk met de fiets naartoe.

Kijk rond in de buurt


Aangenaam en comfortabel

Aan de buitenkant is je huis strak en modern, met grote hoekramen voor extra veel licht in de leefruimtes. Over de indeling binnenin is goed nagedacht: zo biedt je woning verrassend veel mogelijkheden. Aan de voorkant van quasi alle huizen met carport heb je bijvoorbeeld een deur naar de berging, waar ook plaats is voor je fietsen. Je hoeft dus niet met je fiets vanuit de tuin, langs je auto, maar je rijdt hem gewoon de berging uit en hop, je bent weg. Ook als je thuiswerkt, vind je in je huis een gezellig plekje voor je bureau. Ofwel in de leefruimte, ofwel boven in de nachthal. Zo wordt alle ruimte in je woning optimaal benut.

Ontdek je huis


De woningen beschikken over open leefruimtes en grote hoekramen om veel licht binnen te trekken.

A2S Architecten


Sara Pollet

Hebben we jouw interesse gewekt?