Het bouwproces is vlot en volgens plan verlopen

Woning - April 2019

Toen een vriend hoorde welk type huis Ilse zocht, zei hij meteen: “Dan moet je eens bij Durabrik gaan kijken.” En inderdaad, de moderne stijl met zijn strakke lijnen viel direct in de smaak. Toeval wilde dat er net op dat moment nieuwe huizen gebouwd werden, vlak bij Ilse in de buurt. En dus twijfelde ze geen seconde.

Ilse woonde jarenlang met haar ex in een huis dat veelbelovend was, maar voornamelijk veel gebreken vertoonde. “Ik ben bijna 48, ik moet nog bijna 20 jaar werken en in die tijd wil ik niet wakker liggen van een lekkende kraan of doorroeste buizen en ook niet voortdurend achter een loodgieter aan moeten gaan. Wat ook meespeelde in mijn zoektocht naar een huis is dat ik als bioloog zo veel mogelijk groen probeer te denken. Een goed geïsoleerd huis dat voldoet aan alle nieuwe normen is dan ook belangrijk voor mij, net als een regenwaterput, zonnepanelen en geen overtollige ruimtes of oversized kamers.”

Favoriete stijl, ideale locatie

“Ik kende Durabrik wel al en vond hun stijl altijd al heel leuk. Toen ik hoorde dat ze dan ook nog eens vlak bij mij om de hoek de laatste huizen te koop stelden, was mijn interesse zeker gewekt want ik wilde in de buurt van mijn kinderen blijven wonen.”

Een week na haar mailtje kwam er een Durabrik-bouwadviseur op bezoek, “en we hadden meteen een klik. Maar Batibouw stond voor de deur en vlug beslissen was de boodschap. Want anders had ik gegarandeerd die unieke kans aan mijn neus voorbij zien gaan.”

Een eigen gedacht

Ilse twijfelde nog even welk lot ze precies zou kopen. Ze apprecieert het alleszins dat Durabrik haar daar niet in één of andere richting probeerde te pushen. “Ik heb namelijk nogal mijn eigen gedacht en ik wil graag zelf beslissen.”

Op hete kolen

“Het bouwproces is vlot en volgens plan verlopen, al mocht het voor mij gerust wat sneller gaan. Maar dat heeft iedereen wel die bouwt, zeker? Eens je je zinnen gezet hebt op een nieuwe thuis, kan het niet vlug genoeg vooruit gaan. Al begrijp ik natuurlijk ook dat je soms wat geduld moet hebben om de zaken goed te doen. Ik had trouwens van andere bouwers gehoord dat Durabrik hamert op die kwaliteit en dat zie je effectief in het resultaat.”

Precies zoals verwacht

“Mocht ik mijn droomhuis tekenen, dan zou het er net zo uit zien als het huis dat Durabrik gebouwd heeft. Alles is precies geworden zoals ik het wilde en zoals het ook op de 3D-beelden was voorgesteld.”

Tevreden over de hele lijn

Ilse is dan ook tevreden op alle vlak, zegt ze. Daarom doet ze mee aan deze reclamecampagne: “Van andere bouwers hoor ik vervelende verhalen over slechte kwaliteit of woningen die niet schoongemaakt zijn voor de verhuis. Maar bij Durabrik was dat allemaal in orde. Ik zou mijn vrienden zeker aanraden om met hen te bouwen.”

Download gratis magazine

Ontdek ons Durabrik magazine

Boordevol weetjes, tips & tricks en verhalen van onze klanten.

Download gratis magazine