Zulte - Verlorenlos


Nieuwbouw te koop: binnenkort in Zulte

Middenin een bestaand woonproject in Verlorenlos in Zulte start Durabrik binnenkort met de verkoop van 4 energiezuinige gezinswoningen. Je woont er op een goede locatie vlak bij de N43 Rijksweg, met lokale handelaars en scholen in de buurt. Benieuwd naar dit woonproject?

Schrijf je in op de nieuwsbrief en krijg de komende maanden als eerste via e-mail:

  • meer info over de verkaveling
  • de eerste beelden
  • de datum waarop deze woningen in verkoop komen
  • de prijslijst, het lastenboek en de brochure
Schrijf je in
Quirijn Pannecoucke

Quirijn Pannecoucke

info@durabrik.be
0800 62 732

Wonen in de mooie Leiestreek

De Leie spreekt tot de verbeelding van schilders en schrijvers. Ze is ook een bron van inspiratie voor wie houdt van mooie natuur en deugddoende ontspanning op en rond het water. Qua vrijetijdsbesteding en cultuur valt er in Zulte vanalles te beleven. En heel vaak zelfs gewoon op wandel- of fietsafstand van je deur.

4 energiezuinige nieuwbouwwoningen

Je buurt is vrij nieuw en kleinschalig. Op het einde van het doodlopend straatje Verlorenlos komen 4 halfopen bebouwingen met een mooie tuin. Er rijden nauwelijks auto’s in je buurt, dus het is er lekker rustig en veilig voor spelende kinderen. Je hebt goede verbindingen naar Zulte-centrum en Deinze en kan er zelfs gewoon met de fiets naartoe.

Slim energieverbruik

Kies je voor één van deze vier nieuwe woningen, dan teken je voor een energiezuinige toekomst. Dankzij de zonnepanelen, warmtepomp en smart home-systeem verbruik je minder én slimmer waardoor je tot 30% kan besparen op je energiefactuur. Je betaalt ook vijf jaar lang geen onroerende voorheffing. Van een interessante en toekomstgerichte investering gesproken…

 

*Onder voorbehoud van wijzigingen

Ook interessant voor jou