Zulte - Verlorenlos

Op een prima locatie tussen Zulte en Deinze woon je rustig en op wandel- en fietsafstand van lokale handelaars, scholen en station. Je huis heeft een handige indeling en een laag energieverbruik. Het is de perfecte plek om een mooie toekomst uit te bouwen met jouw gezin. Je buurt is rustig en qua ligging ideaal voor een vlotte fiets- en autoverbinding naar de dorpskern van Zulte, maar ook naar Deinze en de E17. Ook voor mooie wandel- en fietsuitstapjes langs de Leie is deze plek de perfecte uitvalsbasis. Hier vind je natuur, cultuur en ontspanning vlak bij de deur.

 

Vaste prijs vanaf ondertekening overeenkomst Energieneutrale woningen Verwarming met warmtepompQuirijn Pannecoucke

Quirijn Pannecoucke

info@durabrik.be
0800 62 732

energiezuinige-woningen

Volgende energietechnieken zijn inbegrepen

  • Warmtepomp
  • Zonnepanelen
  • Smart home systeem
  • Vloerverwarming
  • Perfecte buitenschilisolatie
  • Balansventilatie met warmterecuperatie

Door dit alles behaalt je nieuwe thuis een E-peil van -2. Dit betekent niet enkel grote besparingen op je energiefactuur, maar ook 5 jaar geen onroerende voorheffing én betere voorwaarden voor je lening.

De besparing is afhankelijk van je eigen verbruikspatroon en fluctuaties van de energie en gasprijzen in de markt. 


zulte-nieuwbouwwoning

Landelijk wonen in Zulte

In je nieuwe thuis kom je makkelijk tot rust. In de zomer sluit je de dag af met een lekker glaasje in je tuin terwijl de zon haar laatste stralen werpt. Ook binnen is het licht en aangenaam, zeker in de winter als de vloerverwarming haar gezellige warmte verspreidt. De landelijke architectuur van je huis draagt bij tot dat warme thuisgevoel, met een geslaagde combinatie van witte gevelsteen en blauw-grijze Brugse pannen op het dak.

Ontdek je huis


De stijlvolle huizen zijn ontworpen met veel oog voor detail.

Architectenbureau SchepensQuirijn Pannecoucke

Hebben we jouw interesse gewekt?