Nadine en Rudy komen thuis in Niel

Woning - Mei 2023

Nadine en Rudy zijn zeven maanden geleden in hun nieuwe thuis in Niel getrokken. Ze wonen dichtbij de A12, maar toch erg rustig. Het is de perfecte plek om te onthaasten en 100% te ontspannen. 

Hoe is het in jullie nieuwe woning? 

Nadine: “We zijn heel gelukkig samen in ons nieuwe huis. We wonen nog dichter bij ons werk, zodat we er elke dag met de fiets naartoe kunnen. We hebben ons eigenlijk heel vlot aangepast en zijn blij met de extra ruimte. Mijn favoriete plek in huis is zonder twijfel de woonkamer. Die is ruim en licht met een open keuken en kijkt uit op de prachtige buitentuin. Nu ook de schilderwerken zijn uitgevoerd en de tuin is aangelegd, is onze woning volledig klaar. We voelen ons er helemaal thuis.” 

Wat zijn de voornaamste voordelen van jullie nieuwbouwwoning? 

“We ondervinden elke dag de pluspunten van onze energiezuinige nieuwbouwwoning. Het is een hele opluchting, zeker als we van collega’s en in het nieuws horen wat voor bedragen mensen moeten opleggen. De zonnepanelen, isolatie en ventilatie met warmterecuperatie hebben hun nut al goed bewezen! Dankzij de vloerverwarming zijn er geen chauffages meer in huis. Dat geeft echt een heel ander, beter zicht.” 

Welke materialen hebben jullie gekozen? 

“In ons interieur hebben we warme materialen gecombineerd met lichte kleuren. Samen met de zwarte omkadering van de ramen geeft dat een heel mooi effect. Dankzij de grote raampartijen met zicht op de zuidgerichte tuin is het ook altijd licht en luchtig bij ons thuis. Dat is ook naar energiekosten een aantrekkelijk voordeel, want we moeten het licht niet snel aansteken.  

We zijn nog steeds heel tevreden met de materiaalkeuzes die we gemaakt hebben. De keuken en de badkamer zijn erg mooi geïnstalleerd en tot in de puntjes afgewerkt. Ook de vloeren en tegels zijn nauwkeurig en zorgvuldig geplaatst. Chapeau dus voor de plaatsers!” 

Hoe is het contact met de buren?  

“Heel goed! Onze buren zijn stuk voor stuk fantastische mensen. We hebben samen een Whatsappgroep waarin we nieuws en events delen. Naast ons woont een jong koppel dat net een kindje heeft gekregen. Samen met hen hebben we de steen van de oprit gekozen, zodat het een mooi geheel vormt. En het resultaat mag er zijn!” 

Zou je Durabrik aanbevelen aan vrienden en familie? 

“Absoluut. Ik kan familie en vrienden die op zoek zijn naar een nieuwe woning alleen maar aanraden om met Durabrik in zee te gaan. We hebben nog geen seconde spijt gehad van die beslissing, want de samenwerking is erg vlot verlopen. Ook een dikke pluim voor onze projectleider Marc Blommaert. Hij heeft alles nauwgezet opgevolgd en ervoor gezorgd dat ook de restpuntjes werden aangepakt. Alle vrienden en familie die bij ons over de vloer komen, vinden het een stijlvolle woning op een mooi stuk grond. Ook de combinatie van de ramen, deuren en het houtwerk valt erg in de smaak.” 

Waarom voel je je hier 100% thuis? 

“Dankzij de ideale ligging en de prachtige inrichting komen wij helemaal tot rust in onze nieuwe thuis.” 


Benieuwd hoe het allemaal begon bij dit koppel?

Lees dan hier meer over hun zoektocht

Enkele sfeerbeelden

Meer klantenverhalen