Blij verrast over de samenwerking met Durabrik

Woning - Januari 2021

Christian is in mei dit jaar in zijn nieuwe huis in Kasteelbrakel getrokken. Dankzij zijn jarenlange ervaring in de bouwsector wist hij min of meer wat hij van het bouwproces mocht verwachten. Toch was hij blij verrast met de samenwerking met Durabrik. Hij voelt zich 100% thuis in zijn nieuwe stek.

Waarom voel je je hier 100% thuis?

Omdat het echt mijn thuis is, exact hoe ik het me had ingebeeld.

Waarom koos je voor het project in Kasteelbrakel?

Christian: “Ik woonde in Tubeke, vlak bij het woonproject van Durabrik, dus qua omgeving is er voor mij niet veel veranderd. Zo woon ik nog steeds dicht bij mijn kinderen. Dat was voor mij wel een vereiste. De rustige en groene leefomgeving is ook een groot pluspunt.”

Hoe ben je bij Durabrik terechtgekomen?

“Het is de uitstekende ligging van de grond, die me overgehaald heeft om voor dit project van Durabrik te kiezen.”

Hoe is de samenwerking met Durabrik verlopen?

“Heel goed, op voorhand verliep de communicatie zeer duidelijk en tijdens de bouw van het huis kon ik rekenen op een steengoede werfleider die steeds voor me klaar stond.”

Wat waren de vereisten voor je nieuwe huis?

“Ik zit ook in de bouwsector dus huizen zijn me niet vreemd. Ik had daarom ook niet echt speciale eisen voor mijn nieuwe woonst. Ik vond het wel leuk dat er duurzame en onderhoudsvriendelijke materialen zijn gebruikt. En dankzij de moderne technieken blijft de energiefactuur laag.”

Hoe is het bouwproces verlopen?

 “In september vorig jaar zijn de werken begonnen en in mei kon ik in mijn huis trekken. Alles is heel normaal en vlot verlopen.”

Waarom zou je Durabrik aan anderen aanraden?

 “Gewoonweg omdat ik heel content ben met mijn nieuwe thuis. Durabrik is een gerespecteerde firma die alles in goede banen heeft geleid. Alles is perfect verlopen.”

Enkele sfeerbeelden

Meer klantenverhalen