Op amper twee kilometer van Marleens werk

Woning - September 2018

Thierry en Marleen huren momenteel nog een appartement, maar ze hopen in het voorjaar 2019 naar hun nieuwe huis te verhuizen. Ondertussen volgen ze de bouwwerken van Durabrik goed op.

Thierry en Marleen hoeven de straat maar over te steken om te checken hoe de bouw van hun huis ervoor staat. Ze lopen er elke week wel even langs. De goede ligging is een van de redenen waarom ze kozen voor het project in de Ninovesteenweg, op amper twee kilometer van Marleens werk. “En het wordt een lage-energiewoning, dat vonden we ook belangrijk want het houdt je energiefacturen binnen de perken”, zegt Thierry.

Kopen op plan, maar met heel veel uitleg

Thierry en Marleen kozen hun nieuwe huis op plan. “Maar we kregen alles haarfijn uitgelegd. Hoeveel het in totaal zou gaan kosten, wat de planning was, waar we de materialen konden gaan kiezen, enz. De mensen van Durabrik zeiden ons ook dat we hier en daar nog zaken konden veranderen in de inrichting van ons interieur. Zo gaan wij bijvoorbeeld een open haard laten plaatsen.”

Alles verloopt heel transparant

De ruwbouw van Thierry en Marleens huis is bijna af. Binnenkort volgt er een opstartvergadering met Durabrik over de afwerking. “Tot nu toe verloopt alles heel vlot. De planning wordt goed gerespecteerd en we kunnen met onze vragen altijd bij Durabrik terecht via e-mail of telefoon. We volgen ook alles op via ons online klantenportaal, waar alle documenten en facturen staan gebundeld. Bouwen met Durabrik is tot nu toe een aanrader en we zijn er zeker van dat het eindresultaat ons zal bevallen.”

Eens een kijkje nemen naar deze huizen?  Ontdek deze realisaties.  

Enkele sfeerbeelden

Meer klantenverhalen
Download gratis magazine

Ontdek ons Durabrik magazine

Boordevol weetjes, tips & tricks en verhalen van onze klanten.

Download gratis magazine