Nicolas en zijn gezin bouwen voor de tweede keer hun huis met Durabrik

Woning - September 2017

Nicolas en zijn gezin bouwen momenteel hun huis met Durabrik. Voor de tweede keer! De eerste keer waren ze zo tevreden dat ze niet aarzelden toen Durabrik een bouwproject aankondigde in Knokke-Heist, bij de zee en bij hun roots.

Waar en wanneer hebben jullie voor het eerst met Durabrik gebouwd?

“Dat was in 2011 in Evergem. We hadden allebei in Gent gestudeerd en werkten in de buurt, dus Evergem was een logische keuze.”

Hoe verliep de samenwerking met Durabrik toen?

“Heel goed. We hadden heel regelmatig contact met de mensen van Durabrik om alle stappen in het bouwproces te overlopen. Het was ook fijn dat we zelf konden beslissen welke materialen er gebruikt zouden worden. We konden zelfs nog aanpassingen voorstellen. De afwerking was prima en de service tiptop in orde. Dat hebben we altijd onthouden. Nu zal de bouw van ons huis in Knokke-Heist even vlot verlopen, daar zijn we zeker van.”

Waarom trekken jullie nu naar Knokke-Heist?

“We gaan terug naar onze roots. Het is gewoon heel fijn om aan de zee te wonen. En praktisch ook. Met één kindje en een tweede op komst zullen we de hulp van onze ouders goed kunnen gebruiken. Oma en opa in de buurt hebben is altijd handig.”

Hoe zal jullie nieuwe huis eruit gaan zien?

“Durabrik bouwt huizen in Knokse stijl, met witte gevels en donker houtwerk. Dat is pure nostalgie voor ons. We hebben dan ook meteen voor een huis met die architectuur gekozen. Eind 2018 hopen we er te kunnen gaan wonen. Binnenkort mogen we op pad om materialen te gaan kiezen. Durabrik werkt met kwalitatieve leveranciers en helpt goed bij het uitkiezen van alles wat je nodig hebt om je huis mooi in te richten.”

Download gratis magazine

Ontdek ons Durabrik magazine

Boordevol weetjes, tips & tricks en verhalen van onze klanten.

Download gratis magazine