Het is zalig om zoveel ruimte te hebben voor ons gezin

Woning - November 2017

De vorige keer dat we David en Evi spraken, was Evi zwanger van hun eerste kindje samen en hadden ze net een ruwbouw van Durabrik gekocht. Anderhalf jaar later is hun dochtertje Romanie geboren en wonen ze in hun nieuwe huis in Oedelem. “Het is zalig om zoveel ruimte te hebben voor ons gezin.”

Jullie kochten een ruwbouw. Hoe is de rest van het bouwproces verlopen?

Evi: “Super vlot allemaal. We wilden graag voor de bevalling verhuizen, maar dat was niet realistisch. Toen het wel zover was, hoefden we alleen nog maar te schilderen en onze tuin aan te leggen, want voor de rest was ons huis helemaal af.”

Jullie verhuisden van een appartement naar een nieuw huis. Hoe voelt dat?

“Het is super hé, om zoveel ruimte te hebben. In een nieuw samengesteld gezin met drie kinderen kan het soms heftig druk zijn. Maar als ze ’s avonds elk in hun eigen kamer in hun bedje liggen, keert de rust weer en kunnen wij genieten van een goed glas wijn.”

En hoe zit het met bergruimte, want dat is toch ook belangrijk voor een groot gezin?

“We hebben een grote berging en een ruime zolder en dat is natuurlijk heel handig. Naast de ingemaakte kast voor de meters van gas, elektriciteit en zonnepanelen past perfect een schoenrek en zo kunnen we alle ruimte in ons huis optimaal benutten.”

Badkamer Durabrik Oedelem

Wat vind je het mooiste plekje in jullie huis?

“Ik word vrolijk als ik mijn badkamer binnenstap: zoveel licht en ruimte! Mijn partner vindt onze leefruimte het leukst. Het is inderdaad heel plezant om te koken en tegelijk bij een aperitiefje te genieten van ons huis en onze tuin.”

Hoe kijk je nu terug op het hele avontuur met Durabrik?

“We zijn nog altijd heel blij met onze keuze. We wonen in een mooi nieuw huis dat nog energiezuiniger is dan verwacht, we hebben veel ruimte en een goed contact met onze buren. We konden ons niet beter wensen. Nu nog trouwen in oktober en dat is dan de kers op de taart.”

 

Wil je weten hoe Evi en David bij Durabrik terecht gekomen zijn?  Lees dan hier over de start van hun zoektocht.  

 

Download gratis magazine

Ontdek ons Durabrik magazine

Boordevol weetjes, tips & tricks en verhalen van onze klanten.

Download gratis magazine