Geloof me, het standaardpakket bij Durabrik is veel uitgebreider dan dat van andere bouwfirma’s

Woning - November 2018

Danny kocht een rijwoning in Lokeren om ze te verhuren. Later wil hij er zijn kleinkinderen blij mee maken. “Met het standaardpakket van Durabrik was mijn huis zo goed als klaar voor verhuur. Het had alleen nog een likje verf nodig.”

Waarom investeerde je in een nieuwbouw?

“Dat heb ik bewust gedaan want aan een nieuwe woning heb ik de komende jaren geen kosten. Zo kan mijn investering maximaal renderen.”

Waar heb je op gelet bij je investering?

“Ik vond drie zaken belangrijk: potentieel, gemak en goede prijs-kwaliteit. Ik wou natuurlijk een pand dat aantrekkelijk is voor huurders. Bij Durabrik vond ik er een in Lokeren, vlak bij het centrum. Er was duidelijk goed nagedacht over de ligging. Het is een plek waar ik zelf ook zo zou willen wonen. Het huis heeft drie slaapkamers en een onderhoudsvriendelijke tuin, ideaal voor een jong gezin.

Daarnaast wilde ik – zoals veel verhuurders waarschijnlijk – zo snel mogelijk huuropbrengsten, met zo min mogelijk last. En dat is gelukt. De samenwerking met projectleider Noël verliep erg vlot en het huis werd heel proper afgewerkt, binnen de planning en met zeer degelijke materialen. Alleen voor de aanleg van de oprit en het terras had ik gerust wat willen bij betalen, maar voor de rest hoefde ik alleen nog maar de muren een likje verf te geven en het huis was klaar voor verhuur.”

Hoe zat het met de prijs-kwaliteit?

“Geloof me, het standaardpakket bij Durabrik is veel uitgebreider dan dat van andere bouwfirma’s. Dat heb ik zelf ondervonden. Een thermostaat in de slaapkamers en een chape op zolder waren de enige zaken die ik nog heb laten veranderen, voor de rest was alles zoals ik het wou.”

Kan je je huurders een energiezuinig huis aanbieden?

“Absoluut. Ook wat dat betreft is het standaardpakket van Durabrik dik oké. Het huis haalde op zich al een mooi E-peil en met mijn extra investering in zonnepanelen kan ik mijn huurders maand na maand een lage energiefactuur garanderen. Dat is tegenwoordig toch een mooie troef op de verhuurmarkt.”

Zou je Durabrik aanraden aan vrienden die in vastgoed willen investeren?

“Zeer zeker. Meer zelfs, als ik wat meer geld zou hebben, kocht ik meteen zelf nóg een appartement bij Durabrik!”

 

Investeren in nieuwbouw, wat houdt dit allemaal in? Ontdek er hier alles over!

Enkele sfeerbeelden

Meer klantenverhalen
Download gratis magazine

Ontdek ons Durabrik magazine

Boordevol weetjes, tips & tricks en verhalen van onze klanten.

Download gratis magazine